Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a babakocs...

Mit gondoltok erről a babakocsiról, és az áráról? Tapasztalatok, vélemény, tanács?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 4. 16:34
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

És erről? Ehhez nincs semmi.

[link]

2011. márc. 4. 16:35
 2/17 anonim ***** válasza:

Egészen hasonló kocsim van (a márka és a szín tér el kb), én imádom. Mondjuk nem tudom, hogy bolygósított kereket szeretnél-e, én nem ajánlom, olyan volt az első kocsink, utáltam. Elakadt, nem fordult, össze-vissza forgott... Szóval nagy, stabil kerék, én erre szavazok. Viszont arra figyelj oda, hogy dög nehezek ezek a kocsik, szóval ha buszozol, vagy emeleten laksz, és fel kell vinned a kocsit, akkor nem lesz könnyű dogod. Én kertesházban lakok, nem buszozok, szóval nekem tökéletes. És úgy fog suhanni a legnagyobb repedésekben is, mint az álom :) A kis műanyag bolygós kerekű kocsim úgy rázta a kislányomat... uhhh. de utáltam. Szóval én erre a kocsira szavazok, a lehető legjobb döntés :)

11hós kislány anyukája

2011. márc. 4. 16:39
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem akarok bolygósitható kereket, hálistennek nem kell se buszozni, se cipelnem, kertes házban lakunk. De pontoson melyik kocsit van neked? Amihez mózeskosár és hordozó is van, vagy a második link (zöld) kocsi.

Most a szint én mintázatot ne nézzétek, mert nem ez a szin lesz, csak maga a kocsi iránt érdeklődöm. Köszi a választ :)

2011. márc. 4. 16:43
 4/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Hú mind kettő nagyon jó.Én a zöld szint kedvelem ,de valahogy az első a piros-fekete masszivabb a képen.Hát ha lehetne kombinálni az első linkes kocsi lenne a 2. linkes színnel :-)

2011. márc. 4. 17:27
 5/17 anonim ***** válasza:

Arra figyelj,hogy ha kicsi autótok van akkor ezt az életben be nem rakod:(!

Én így jártam:(!Meg ment öszevissza,nem lehetett irányítani:(!Innen vettem én is!

Gyorsan vettem is kisebb,bolygós,aluvázas babakocsit.

2011. márc. 4. 17:31
 6/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A kérdésben lévő kocsiról írtam, de a 2. linken is egészen hasonló kocsi van.
2011. márc. 4. 17:43
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És az első linkes kocsinak az áráról mi a véleményetek? Párom sokallja a 60 ezret. Szerintetek is sok?
2011. márc. 4. 18:18
 8/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mi 50ért vettük a kocsinkat, 70ről volt leárazva. Ennyi tartozékkal szerintem a 60 nem sok érte. Persze, ha van rá keret. De olcsóbban is lehet találni használtan, ha csökkentenétek a kiadásokat.
2011. márc. 4. 20:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Találtunk olcsóbban, mert párom nem ad ki ennyi pénzt érte. De ilyesmit találtunk fele ennyi áron.
2011. márc. 4. 20:44
 10/17 anonim ***** válasza:

Hasonló kocsim van, mint az első kocsi-lengyel,Gz-zabik márkájú, most nagyon hasonló a Kunert vip-nekem bevált, én sem cipekedem, nem tömegközlekedem, és kertes a ház.

Viszont nagyon sokáig elfér benne a baba-a lányom 1 évesen még kényelmesen aludt benne-Sokat babakocsiztunk, ebben aludt a legédesdedebben.Ajánlom-nem sok az ára, mert én 4 évvel ezelőtt vettem 40-ért, de hordozó nélkül.az enyémre nem kapcsolható hordozó.

2011. márc. 4. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hőmérőzés. Vélemény, tanács?

Két napja mérem a hőmet. Első éjszaka álmatlanul hánykolódtam és vártam a 7 órát (mérés ideje). Tiszta stressz voltam a mérést követően is - 37 fok lett. Múlt éjjel már jól aludtam, de már 6.45kor felébredtem, s vártam a 7-et. Mértem: 36,95. Menzesz után vagyok,...

Akik mostanában az Uzsokiban szültek, vélemény, tapasztalat?

Akinek nem volt választott szülésznője, akit éppen "kapott" kedves volt? Minden vélemény és jó tanács érdekel.37 hkm

Segítség, vélemény, tanács akármit elfogadok. Tehát mit tegyek? LENT

na szóval van egy barátom 4hónapja vagyunk együtt, én 15L ő 19F . én még szűz vagyok barátom már nem ,és ugye egy normális kapcsolatba beletartozik a szex .. azt mondta hogy tud várni de mi lesz ha mégsem... pettingelni szoktunk és ezt anyukám is tudja , múltkor...

Baba vagy csak a természet játszik velem? Vélemény, tanács. Bővebbent lent.

Szóval... Legutóljára júl 19.én jött meg egy kis barnázás majd 1 nap véres és semmi többi. Majd volt egy műtétem a múlthéten.Majd mikor hazajöttem a kórházból megint egy kis barnázás de semmi görcsölöés vagy ilyesmi, bár a jobb oldalon szurkált egy kicsit de az leheet...

Tanács vélemény szeretnék?

Dr Lechner Éva. Gyermekorvosról? Erdőkertesen rendel, illetve a Flór Ferenc kórházban. Mit tudtok róla?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!