Tudtok nekem jó hordozókendő márkát írni? Van egyáltalán ilyen?
Azét kérdezem, mert tesómat kértem, hogy küldjön, ő külföldön él, ott sokkal olcsóbb.Mondta, hogy nézzek ki egy márkát,azt megkeresi, megveszi.
De nem tudom, hogy ebből van-e márka egyáltalán....
A lényeg, hogy újszülött kortól tudjam használni egészen sokáig.Decemberi lesz a babám, így gonolom míg be nem áll a nagy meleg addig ki tudom majd használni.
Az első válaszoló jókat írt, kiegészíteném:).
Első kendőnek hosszában csíkos(segít a sávonkénti meghúzásban), pamut kendőt keress. Nyugodtan, sőt azt ajánlom, hogy használt, jól "betört" kendőt vegyél, könnyebb vele bánni. Nem kell külföldről sem hozni, itthon pl. a mamami.hu- n a piactéren találsz a fenti tulajdonságokkal bíró kendőt venni, és segítenek is ott Neked választani:).
köszönöm!viszont tesóm szinte akármilyet be tud szerezni,azt mondta 3000 körül...
de köszi a "csíkos" tippet,erre nem gondoltam:)
Szia!
Gondolom, már vettetek kendőt.
Még a Lana kendőt is tudom ajánlani, a www.ebay.de oldalon már 2 3 euro-ért lehet vásárolni, ráadásul biopamut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!