Hány gyermeket tartasz ideálisnak a saját esetedben? Mennyit szeretnél, és mennyi az amit tudatosan is vállalsz/vállalnál?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Még nem volt gyerekem hármat szerettem volna. Mikor megszületett a lányom már csak kettőt. Most meg már nem akarok többet!
Sokszor ehhez az egyhez sincs energiám,totál kimerült vagyok! Lassan 3éves,és fél percet nincs nyugton,aludni nem akar,piciként igazi sírós baba volt. Még egyszer nem szeretném ezeket!!!

válasza:

válasza:Én most várom az elsőt. Nagy családhoz vagyunk szokva a párom is és én is de 3gyereket szeretnénk "csak". Ha az anyagiak engednék vallalnék többet is, de fel is kell őket nevelni... A másodikra így is 3-4 évet várnunk kell még...
30hkm

válasza:2-t tartok ideálisnak. Vagyis ha anyagilag és segítségben sok van akkor még 3at is ideálisnak tartok csak nálunk ha anyagiak meg is lennének /vannak segítségünk akkor se lesz.
Így 2.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Táppénz, tgyás, gyed folyósításában....
Sziasztok! Hogyan tudom saját számlámra kérni a családi pótlék rám eső részét ? Hol kellene ezt megérdeklődnöm ?
Nem hiteles, nem örökölt, 0 segítséggel?
Későn lett szobatiszta, mindjárt tölti a 4-et viszont 3 het egyik pillanatról a másikra szobatiszta lett. Olyan szinten hogy pénteken még csak nem is zavarta ha bepisilt, vagy bekakilt, szombat délelőtt még össze pisilte az ágyunkat, este magától szó nélkül ráült a...
Én ugy hallottam egy év, mint otthon is folyamatos 1 év munkaviszony kell a GYED-hez.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!