Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülálló, tartósan beteg...

Rafael Dóra kérdése:

Egyedülálló, tartósan beteg gyereket nevelő szülő mehet munkanélkülire?

Figyelt kérdés

2013. márc. 9. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Már miért ne mehetne?

Megszűnik a munkahelyed akkor max.3. hónapig jár a munkanélküli

2013. márc. 9. 18:44
 2/2 anonim ***** válasza:
gyest,és a munkanélkülit nem veheted igénybe egyszerre
2013. márc. 9. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Anya nevelő intézetbe, vagy állami gondozásba rakhat azért mert nem szeret?

És ha igen akkor milyen idokkal. Vagy ez hogy működik? ÉS onnan, hogy járnék suliba? Vagy ott hogy van az alvás a biciklim megmaradhat? Vagy a telefonom, a gépem?

Akiknek súlyos beteg a baba, vagy elveszítették, elmesélnétek hogyan, miért történt?

Nekem 23.héten megszületett halva, nem tudták megmondani miért. Most újra babát várok, nem rémiszgetni szeretnék, sem rémtörténekkel fájditani a szívemet. Csak akinek tudták az okát, esetleg hogy mi okozta, szerintem sokan tanulhatnánk belőle, mire vigyázzunk.

Beteg gyermek ápolásánál ki maradhat otthon?

Jelenleg gyed-en vagyok. Ha elmegyek dolgozni és a ha a gyermekem megbetegszik, akkor a férjem vagy én is otthonmaradhatok vele, mert ugye akkor oviba nem lehet menni. Én kapom a családi pótlékot és a gyest is én kapom majd. Mi ennek a menete, szabálya? Hány nap lehet...

Ha két gyermekem van és az egyikre kapom az emelt csp-t, de kiderül, hogy a másik is beteg akkor mindkettőre kaphatom vagy csak az egyikre?

Kisfiamról kiderült,hogy allergiás ezért jár neki a magasabb csp,de úgy néz ki lányom is az.Ha vele is gond lenne akkor őrá is kaphatom az emelt csp-tvagy az csak egy gyerekre jár?

Kisgyermeküket egyedül nevelő anyukák, akik ráadásul fogyókúráznak is: Hogyan oldjátok meg a heti 3-4 alkalom tornát?

Vagy ezzel a gonddal egyedül vagyok? Gyermekemet, aki lassan 2 éves egyedül nevelem, de végre szeretnék visszafogyni is. De a tornát nem tudom megoldani. Ugyanis alszik napközben 1-1,5 órát, de nagyon rossz alvó és minden zaj felveri. Ha akkor tornáznék ha ébren van,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!