Egyedülálló, tartósan beteg gyereket nevelő szülő mehet munkanélkülire?

válasza:Már miért ne mehetne?
Megszűnik a munkahelyed akkor max.3. hónapig jár a munkanélküli

válasza:Kapcsolódó kérdések:
És ha igen akkor milyen idokkal. Vagy ez hogy működik? ÉS onnan, hogy járnék suliba? Vagy ott hogy van az alvás a biciklim megmaradhat? Vagy a telefonom, a gépem?
Tartósan beteg, közgyógyellátás, emelt családi pótlék, utazási kedvezmény
Nekem 23.héten megszületett halva, nem tudták megmondani miért. Most újra babát várok, nem rémiszgetni szeretnék, sem rémtörténekkel fájditani a szívemet. Csak akinek tudták az okát, esetleg hogy mi okozta, szerintem sokan tanulhatnánk belőle, mire vigyázzunk.
Jelenleg gyed-en vagyok. Ha elmegyek dolgozni és a ha a gyermekem megbetegszik, akkor a férjem vagy én is otthonmaradhatok vele, mert ugye akkor oviba nem lehet menni. Én kapom a családi pótlékot és a gyest is én kapom majd. Mi ennek a menete, szabálya? Hány nap lehet...
Kisfiamról kiderült,hogy allergiás ezért jár neki a magasabb csp,de úgy néz ki lányom is az.Ha vele is gond lenne akkor őrá is kaphatom az emelt csp-tvagy az csak egy gyerekre jár?
Vagy ezzel a gonddal egyedül vagyok? Gyermekemet, aki lassan 2 éves egyedül nevelem, de végre szeretnék visszafogyni is. De a tornát nem tudom megoldani. Ugyanis alszik napközben 1-1,5 órát, de nagyon rossz alvó és minden zaj felveri. Ha akkor tornáznék ha ébren van,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!