Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sajnálatos dolog történt!?

Sajnálatos dolog történt!?

Figyelt kérdés

www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Nem szeretném, szerintem még sokan rajtam kívül,hogy Ada ne írja alá többé a válaszait,sokat segített és jó volt tudni,hogy ki az!Az bánt sok kismamát,hogy meri vállalni a nevét és ,hogy így örül a babájának! Írjuk alá mi is!

Ildi!

2009. nov. 17. 09:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kismamik írhatnak alá?:)
2009. nov. 17. 09:52
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, hogy Ada aláírja. Sajnálom azokat, akiket ez idegesít. Ő ilyen, és kész, szeretnivaló és nagyon büszke mami :)
2009. nov. 17. 09:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok. engem abszolút nem zavart. Miért ne lehetne egy kismaminak büszkesége a kisbabája? Miért van akinek ez szemetszúrt??
2009. nov. 17. 10:04
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
ja , látom...akkor ezért a kérdés is! vissza Adaabigélt!:)
2009. nov. 17. 10:05
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyettértek az előttem szólóval! Vissza Adaabigélt!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. nov. 17. 10:08
 6/20 anonim ***** válasza:

Én is nagyon kedvelem, így látatlanban is, és egyáltalán nem zavar, úgyhogy továbbra is írd alá légyszi. Szerintem jó tudni ha Te/Ti válaszoltok!!!!

:)

2009. nov. 17. 10:24
 7/20 anonim ***** válasza:

Én is gondoltam már rá, hogy kiírok egy hasonló kérdést, és minden válasznál írjuk alá a nevünket.

De ez azért nem túl jó ötlet, mert valaki gonoszságból a mi nevünket írja majd alá. :) :(

Vélemény?

Ági, Alexander(16 hó), Márk(9 év)

2009. nov. 17. 12:33
 8/20 anonim ***** válasza:

Csatlakozom. Amúgy szerintem pl az oldal is sokkal jobb lenne, ha mindenkinek látszana a felhasználóneve.

Regi és Áron

2009. nov. 17. 13:25
 9/20 anonim ***** válasza:

Szerintem is aranyos h kiirta a nevuket.

Remeljuk ezentul is kiirod majd.

Szep babavarast:)

Noemi es Erik baba

2009. nov. 17. 14:21
 10/20 anonim ***** válasza:

Én is örültem, amikor "találkoztam" Adával és Abigéllel!

Üdv: Edit és Bobek

2009. nov. 17. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi történt velem? 2 hónapja nem szexeltem, szedtem tovább a fogamzásgátlót, aztán egy levél közepén abbahagytam, pár nap múlva megjött, aztán kb 1...

tehát teherbeesésről nincs szó, csak kiváncsi vagyok, hogy mekkora kavarodást okoztam magamban még anno. köszi

Csoda történt, fél 1től alszik a kislányom! Vagy van valamilyen front?

Annyira hihetetlen számomra hogy muszáj megosztanom! A másfél éves lánykám életében először alszik ilyen sokat napközben. Eddig jó ha az 1órát meghaladta,aztán persze ment a hiszti ezerrel. El sem hiszem,van egy kis szabadidőm!

Anyukák akik egyedül maradtak gyermekükkel, gyermekeikkel, hogy történt?

Hogy boldogultok?Van e azóta uj szerelem?Hiányzik a gyerek apja?Mennyi idő kellett még túl léptetek rajta?

Angelcare AC401 típusú légzésfigyelőm tönkrement 1 év 1 hó után veletek történt ilyen, kidobtam a szuper termékre 35000 Ft-ot?

Nem tudom mi a baja, de fel sem tudom kapcsolni, hogy világítson a légzésfigyelő része, elemet is cseréltem, konektort is néztem minden ami a leírásban van, garancia meg már nincs rá. Történt mással is ilyen?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!