Mi a véleményed erről a sajnálatos cikkről? Kicsit hosszú, de ha van időd olvasd el.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:nekem pont az ilyen orvosok és nővérek miatt született betegen a babám, amit akkor észre sem vettek csak hónapok múltán derült ki mikor már az orvosok nyakára jártam, hogy valami gond van a fiammal.... most meg mossák kezeiket és azzal nyugtatnak rosszabb is történhetett volna....
jah köszönöm, mi?
az nem elég rossz hogy 15 hónaposan csak forogni tud....
sajnálom, hogy ennyi szemét ember van az egészségügybe...
tőlünk még elnézést sem kért senki

válasza:

válasza:Ez felháborító!!!!
Ezt olvasni is rossz volt.Az emberek nem nézik egymást még kutyába sem.Szégyenletes.:-(Ide süllyed a világ.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem nagyon tetszik a cikkíró hozzáállása a módszerekkel kapcsolatban is meg a folyamatosan történő felkészítéssel kapcsolatban is.
Biztos hallotatok róla,hogy nemrég 1 anya rátolatott a másfél éves babájára,a járdára letette,de a pici elmászott onnét és a kocsi mögé került,a pelenkája beakadt az autó kipufogójába,anyja nem vette észre.Ma olvastam,meghalt a pici.Szerintem nagyon felelőtlen volt az édesanya.Kinek mi a véleménye?
Most találtam és elég vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Nevet nem írok és azt sem hol találtam, maradjon anonim. Csak érdekelne más véleménye is. Ahol írta ott csak rosszalló megjegyzéseket kapott. Aki csak szitkozodni tud az kérem ne írjon...
Nem szeretném, szerintem még sokan rajtam kívül,hogy Ada ne írja alá többé a válaszait,sokat segített és jó volt tudni,hogy ki az!Az bánt sok kismamát,hogy meri vállalni a nevét és ,hogy így örül a babájának! Írjuk alá mi is!Ildi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!