15evesen terhes vagyok. Szuleimnek hogy mondjam el? Gaz? Es a baratom 18eves es dolgozik
Gáz.
"Anya, apa van egy hírem: terhes vagyok."
Igen, gáz, de előfordul, emberek vagyunk.
Attól még,hogy dolgozik, bármi lehet, én már 15 évesen dolgoztam suli mellett :D még sem vállaltam gyereket.
Mondd el simán, anya,apa ,beszélnünk kell, aztán elmondod,hogy terhes lettél véletlenül, ha normálisak nem fognak patáliát rendezni, az pedig rajtatok múlik, hogy megtartjátok vagy sem.
Elég gáz, mert gondolom, nem akartátok, hanem becsúszott.
Minél előbb mondd el nekik, hogy legyen idő megbeszélni, hogy mi legyen, és legyen idő intézkedni, ha úgy döntesz, hogy nem tartod meg.
Gáz. De az mégnagyobb "gáz", hogy egy 18 éves apajelölt van, aki éppen most kereső, de mi van, ha megszűnik a munkahely, vagy váltani kényszerül...
Elég groteszk a helyzet, de ha még ki is találtad, hogy meg akarod tartani, akkor tényleg annyi eszed van, mint ami a soraidból kitűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!