3,5 éves kislányomnak hogyan mondjam el hogy kistestvére lesz? És mikor?
Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 13:55
1/2 anonim válasza:
Én a 12. hét után mondtam el, addig ha nem tudtam felemelni, vagy rosszul éreztem magam mindig mást mondtam. A 12. hét után elmagyaráztam neki, hogy lesz tesója és majd milyen jó lesz stb. Eleinte hárította, neki nem kell, aztán egy időben nem foglalkozott vele, de a 25.hét óta mindenkinek meséli, kérdezi mikor születik már meg, odaadta neki az ágyát stb. Szerencsére nagyon jól áll hozzá, remélem így is marad. 3.5 éves fiú :)
2/2 anonim válasza:
Kisfiam 3,5 éves. Mi már egy ideje beszélgetünk róla, hogy mit szólna egy tesóhoz. A válasza, hogy örülne neki, de reméli, hogy fiú lesz. :) Most, hogy már úton van, simán elmondtuk neki, hogy lesz kistesója és tervezgetjük a jövőt. Ő azt, hogy kisfiú lesz és milyen jó lesz nekik hármasban apával. :) Vagy, hogy majd egy szobában fognak aludni és Ő vigyáz rá, hogy nehogy elvigyék éjszaka (ezt mondjuk nem tudom honnan szedte). Sokat fognak játszani és majd segít megetetni is. :) Már most türelmetlen, hogy mikor születik már meg és azt is kérdezgeti, hogyan jön majd ki a hasamból. Mivel császáros voltam, és most is az lesz, könnyű a dolgom.
10 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!