Más is volt/van így? Magányos vagyok!
Figyelt kérdés
Tavaly férjhez mentem, augusztusban szültem a fiamat, most 8 hónapos múlt. Mindenki elhagyott anyámékon, meg a férjemen kívül. Egy barátom, vagy barátnőm sincs, akivel néha kimozdulnék, párom dolgozik 3 nap 12órában, sajnos ebből most is 6 nap lesz 1 pihenővel... Hiába ismerkednék, elkezdünk beszélgetni, pl a szomszéd csajszival, aki épp most terhes, mondtam neki ha unatkozik, vagy ha bármi van kopogjon, azóta sem történt semmi, pedig nem volt elutasító a viselkedése. Nekem meg nincs a pofámon bőr átmenni, ha ő nem keresett. Annyira fáj, hogy nincs egy barátnőm sem. A férjem tartja bennem a lelket, de olyan jó lenne, én lennék a világon a legboldogabb ember, ha lenne csak egy olyan barátnőm, aki eljönne velem sétálni, vagy csak egyszerűen beszélgetni, vagy bármi! Olyan rossz egyedül sétálni, és max anyámékkal találkozni! :'( segítsetek!!2014. máj. 9. 21:34
1/15 anonim válasza:
Ismerös a szitu én is elköltöztem barátomékhoz előző lakhelyemtöl 100 km re és persze h itt nincs barátnőm talán abban bizom h miskolcon majd lesz
2/15 anonim válasza:
Járjatok el a babával foglalkozásokra: ringató, baba-mama torna vagy akár babaúszás... ismerkedj ott!
Keress fel babás fórumokat, próbálj így a közeletekben másik kisgyermekest keresni.
Vagy akár gyerektől függetlenül is "elmerülhetsz" valamilyen hobbiban és beszélgethetsz azt űző emberekkel! Legyél kreatív!
3/15 A kérdező kommentje:
Én pont Miskolci vagyok. :)
2014. máj. 9. 21:48
4/15 anonim válasza:
Merrefelé laksz a városban?
Nekem sincs itt a környéken ismerős, bár az igaz, nehezen is ismerkedem :)
5/15 A kérdező kommentje:
Szentpéteri kapuban lakunk, innen szoktam lesétálni a fiammal a belvárosba anyumékhoz.
2014. máj. 9. 22:09
6/15 anonim válasza:
De kár, én pont a város másik vége :(
7/15 A kérdező kommentje:
:(
2014. máj. 9. 22:13
8/15 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. 32 hetes kismama vagyok és a férjemen kívül senki olyan nincs a közelemben akivel szívesen megosztanám a gondolataim, bánatom, örömöm. Sajnos, mint minden férfi az én párom is mindig fáradt. Nem is szívesen traktálom meg persze vannak dolgok amiket jó lenne egy barátnővel megbeszélni. Engem is nagyon elszomorít.
10/15 anonim válasza:
és a régi barátok hová tűntek? Vagy csak elkoptak a gyerek születése után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!