Vannak itt olyan anyukák akik gazdálkodnak/kertjük/állataik vannak, illetve "természetközeli" életet élnek?
Érdekelne milyen így az élet,és miket csinálnak.
Van házunk,kertünk,de eddig valahogy nem jutottam el oda,hogy kezdjek is vele valamit a fűnyíráson kívül.Elhatároztam,hogy jövőre kertet szeretnék,veteményest,gyümölcsfákat,és talán tyúkot is tartanék.Mennyire lehet baba,kisgyerek mellett ezt kivitelezni?Megéri?
Mi még csak ott tartunk ,hogy nagyon szeretnénk kertet. De kis balkonládákban ültetgetünk (Paprika, paradicsom, eper).
Szerintem Te is kezd csak pár dologgal, aztán minden évben hozzá még ez meg az. Tyúkokat én is akarok majd.
Kisfiam, amúgy imád segíteni, ebben a pár dologban is. vagy csak nézi :) Az állatos részét még jobban imádná, az biztos.
jajj igen,kihagytam mik teremnek. (nem az ideit írom,mert idén csak a fél kert van beültetve eddig,nagyon kevés.
hagyma,fokhagyma,borsó,zöldség,répa,retek,sóska,spenót,bab,kukorica,krumpli,tökfélék,paradicsom,paprika,karalábé,kelkáposzta (ez sosem sikerül jól),káposzta. kb. ennyi. gyümölcsünk még alig van,3 éve lakunk itt,tavaly előtt ültetük az első fákat,idén meg még néhányat,gyümölcsünk egyenlőre anyóstól van. de amiket eddig ültettünk: meggy,cseresznye,alma,körte,szilva. mindenből minimum kettő kell,h. porozzák egymást! de ezt elmondják a faiskolában. illetve idén ültettünk szőlőt, ribizlit és málnát,meg tavaly epret. még szeretnék birsalmát,diót és jó lenne,ha megmaradna valamilyen barack.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!