Szülőknek hülyeség volt hinni a csodákban és nem kivizsgálni az első gyereket.
Orvosok meg nem tájékoztatás miatt.
2014. máj. 13. 10:59
4/9 anonim válasza:
ha nincs tünet az ember nem feltételezi hogy beteg
ugyanakkor az első beteg baba után megnézettem volna magam nem e én vagyok oka genetikailag vagy bárhogy a bajnak
bár ha fehérjét nem ehet és közbe meg még is evett ha mást nem alapos hasmenést folyamatosan tapasztalt volna az anya
dehát én laikus vagyok
2014. máj. 13. 11:01
5/9 anonim válasza:
Anyuka felelötlen volt. utána kellett volna járni miért lett fogyatékos az elsö baba ha tudom van egy betegségem utána nézek ez befolyásolja-e a terhességet. Nekem is van egy betegségem ami okozhat gondot és én jártam utána mire kell majd figyelnem. Meg nekem kicsit nevetséges hogy 8 év után jut eszükbe, egyértelműen csak pénzszerzés egy egyszerü családnál akinek most valamki mondta hogy hééé nem akarsz ezzel egy kis pénzt szerezni? pereld be öket. Ha a saját ötletük lett volna nem 8 évvel az a 3. gyerek után jut ez eszükbe....
2014. máj. 13. 11:03
6/9 anonim válasza:
Utolsó azért egy orvosi műhibaper ahol orvostól védőnőig mindenki ellene fellépnek nem pár nap elintézni.
2014. máj. 13. 11:05
7/9 anonim válasza:
6-os: De nem is 8 év!
2014. máj. 13. 11:08
8/9 anonim válasza:
Elsősorban az anya.
Másodsorban a háziorvos.
Harmadsorban a nőgyógyász.
2014. máj. 13. 11:10
9/9 anonim válasza:
Kiderül amikor a kisebbik 3 éves volt és 5 év simán lehet.
Még egy válás utáni vagyonmegosztás is eltarthat addig ha nem egyeznek meg a felek nemhogy egy műhibaper. Most jön a nyár megint 3 hónap ítélkezési szünet lesz az miatt megint simán csúszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!