Olyan érzésem van mintha egy magzat mozogna a hasamban de nem vagyok terhes!? Volt már valaki így?
Én is éreztem már olyat, mintha mocorogna bent a baba, de nem voltam terhes. Viszont emlékszem még, hogy milyen érzés és érdekes, hogy pont olyan volt. :)
Nem tudom mitől lehet...
szülés után méhösszehúzódás, nekem még 10 hónappal szülés után is szinte mindennapos.
ha jóval több idő telt el, akkor izom is rángatózhat, vagy a belek perisztaltikus mozgását érzed. szerintem ilyen mindig is volt, csak mióta szültél, azóta a magzatmozgáshoz tudod a leginkább hasonlítani...
Bélmozgást érzel.
Én is szoktam érezni, bár mondjuk nekem bélmozgási zavarom is van, amire gyógyszert szedek. És annak idején, míg nem voltam terhes, nem tudtam, hogy ez a két érzés lehet hasonló, de tény, hogy néha a beleim pontosan úgy mozognak és még látszik is ráadásul, mint annak idején a fiam némely mozgása a pocakomban.
Úgyhogy ha rendesen szeded a gyógyszert, rendes vérzésed van mellette, a teszt is negatív, akkor nem vagy terhes.
Meg ha belegondolsz, akkor azokat a bizonyos mozgásokat már igencsak a terhesség félidejénél vagy még kicsit később érzi az ember, így ha már félidős terhes lennél, az már másban is megmutatkozna, nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!