Odaadnám a magzatot másnak. Lehetséges?
Terhes lettem. Nem szeretnék kitérni a részletekre. Védekeztünk, nem jött össze, legyen elég ennyi :S
Elég fiatal vagyok még egy gyerekhez, legalábbis annak érzem magam. (mielőtt fennakadnátok a témán, már elmúltam 18).
Tehát a gyereket nem szeretném megtartani, így először az abortuszra gondoltam, de nem tartom igazságosnak, hogy egy életet kioltsanak a elővigyázatlanságunk/szerencsétlenségünk miatt. A következő gondolatom az lett, hogy a magzatot odaadnám egy olyan hölgynek, akinek nincs lehetősége teherbe esni, erről viszont nem tudok sokat, sőt semmit. Lehet egyáltalán ilyet? És ha igen, hol engedélyezett, és mik lehetnek a következmények az én részemről?
Lehet, de nagyon gondold át! Lehet, hogy egy életen át bánnád, hogy lemondtál róla.
És ezzel most magam ellen beszélek, mert mi is örökbefogadásra várunk. De én biztos, hogy nem tudnék lemondani róla.
Van egy csomó alapítvány, ahol biztosítják az anonimitást és segítenek neked.
Bölcső alapítvány, Fészek alapítvány, Gólyahír egyesület
4-es vagyok.
Annyival egészíteném ki, hogy úgy lehet, hogy bejelentkezel egy alapítványhoz, amiket írtam és ott már a terhesség alatt kiválaszthatod azt a párt ( az alapítvány közreműködésével) akiknek utána a babát odaadod. Már ha vállalod a nyílt örökbefogadást, ami azt jelenti, hogy megismeritek egymást a z örökbefogadóval. Ha szeretnéd és engeded, akkor Ők végigkísérik a terhességet, részt vesznek az ultrahangos vizsgálatokon...stb. De ez nem kényszer, hanem a Te döntésed
Tényleg gondold át, még biztos fiatal terhes vagy azért is gondolod így.
A terhesség, szülés jelei, amit itt írt valaki más is, örökre meglátszik majd rajtad. Mindig emlékezni fogsz erre, nekem nagyon sokáig érzékeny volt a gátsebem, még szülés után 1 évvel is bizony belenyilalt. A terhességi barna csík a hason az is sokáig látszott. A gátmetszés, repedés örökké látszik, bár nem nézegetem magam alul :) a páromat nem érdekli, nem zavarja, de nekünk itt a gyerekünk, neked meg nem lesz.... A melled is picit megereszkedik majd, a terhességi csíkok is jöhetnek majd. Szóval azért írom, mert nehéz lehet majd úgy élned, hogy testileg látszik rajtad, látni fogod magadon és a leendő párod is hogy voltál terhes.
És a szülés átélni azt a fájdalmat, tényleg gondold át!!!!! Nem akarlak rábeszélni a babára, de soha nem tudod visszacsinálni.
Én mindig nagyon féltem a szüléstől, anyaságtól, és a legjobb dolog ami történt hogy van gyerekem.
Amúgy a védőnő biztos tud segíteni, meg vannak családsegítők, ők is biztos tudnak ilyen helyet mondani, ahol örökbefogadók várnak és szülés után odaadod nekik a babát.
nem tudom kihordani a babát, mivel komoly sportoló vagyok. Nincs lehetőségem kihagyni edzéseket, ezért jött ez a magzatodaadós ötlet.
nincs más megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!