Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg elítélendő és ez...

Tényleg elítélendő és ez gyerekkínzás?

Figyelt kérdés
Van egy kisiskolásom és egy 10 hónaposom. A nyárra úgy alakult, hogy az edzései reggel 6-kor lesznek. Nincs segítségem. Így muszáj ébresztenem a kicsit is és vinném korán. Nincs más megoldás. Szomszédom azt mondta a nagynak meg kell értenie, ő biztos hogy nem kínozná a kicsit. Én meg képtelen vagyok azt mondani, hogy a kéynelem miatt nem járhatsz edzésre, amit annyira szeretsz. A kicsi megszokta már a jövés menést. Persze nem kellett ilyen korén ébreszteni eddig, de nappal aludhat. Ti mit csinálnátok?
2016. jún. 20. 10:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Max korábban fekteted le a kicsit, ha megoldható. Neki mindegy mikor kel ha lealussza az adagját.
2016. jún. 20. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor nincs kérdés, vigye. A kicsinek semmi baja nem lesz ettől.
2016. jún. 20. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez felnőttkínzás lenne. Gyűlölök korán kelni... :P

De a gyerekeidnek semmi bajuk nem lesz, nyugi, hülye szomszéd. A kicsinek még tök mindegy, mikor kel meg mikor fekszik, csaka ludja ki magát. A nagyot meg hajtja a lelkesedés, gondolom szívesen megy. Úgyis ki fog dőlni ő is korábban esténként. Kicsit el fog tolódni a napotok, ennyi, legalább nem lesz gond az átállás a suliidőre, mázlisták! :D

2016. jún. 20. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:

A szomszéd akkor ébreszti a sajátját, amikor akarja. :)

Ébreszd nyugodtan, majd többet alszik nappal. Nekem is van korkülönbség köztük, én úgy gondolom, a kistesóval nem áll meg az élet. Nem is volt féltékenység és a nagy is tud alkalmazkodni a kicsi dolgaihoz, amikor szükséges. Szerintem csináld úgy, ahogy etedetileg akartad.

2016. jún. 20. 18:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ès a szomszéd azt is felajánlotta a (nem kérdezett) véleménye mellé, hogy vigyáz a kicsire?

A 4 hónaposommal külföldön élünk, hazajöttünk hosszú utat megtéve, és több helyen megyünk az országban rokonokat látogatni, és sok elintéznivalónk is van. Akkor erről vajon mi lenne a véleménye? Jön és vigyáz az én gyerekemre is? Szoptatni remélem, tud:)

2016. jún. 20. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!