Segíthet 5 év után az intimtorna?
Figyelt kérdés
5 éve szültem, sajnos nagyon tág maradt a hüvelyem. Elég későn jutott eszembe tudom. Segíthet még ennyi idő után vagy hagyjam már? Nőgyógyász nem igazán mondott rá semmit, csak tornáztassam. Tudom ez nem a nők egészsége témakör de itt sok anyuka van, gondoltam teszek itt egy próbát. Van valakinek tapasztalata, mennyit lehet javítani a helyzeten ennyi idő után?2016. jún. 26. 06:18
1/9 Andizsuzsi válasza:
Segít. De érdemes szakembert keresned, aki pontosan megtanítja.
2/9 anonim válasza:
Sosem késő elkezdeni. Javìtani fog,hogy mennyit az az izmaidon múlik. Inkontinencia ellen is jó,szóval mindenképpen jót teszel.
3/9 anonim válasza:
Kezd azzal h pisilesnel szakasosan pisilsz :-) ezzel.raerezhetsz arra h ott bizony izmok is vannak
Majd probalgasd ezeket mozgatni a testhelyzet ami neked megfelel
Napi 2x10 perc eleg ra es barhol csinalhatod
Am meg a huvely tagassaga genetika is
Nekem 3 gyerek utan is szuk
Masnak meg szulas nelkul is tag
4/9 anonim válasza:
Ne pisilj szakaszosan!Többet árt mint használ.Tanuld meg a Kriston féle intim tornát,és használni fog.
5/9 Snorri válasza:
Kriston intim torna. Van könyv is, nagyon jó. Sokkal, de sokkal rosszabb helyzetben is segít. Tényleg ne pisilj szakaszosan, az csak állapotfelmérésre jó. Amúgy hosszútávon árt.
6/9 Andizsuzsi válasza:
"Majd probalgasd ezeket mozgatni a testhelyzet ami neked megfelel"
Pont, hogy nagyon nem mindegy a testhelyzet. Érdemes beruházni egy tanfolyamra, megtanulni egyszer és életed végéig használható tudást szerezni.
7/9 anonim válasza:
Segíthet, de szakemberrel érdemes megtanulni a gyakorlatokat, mert ha rosszul végzed őket, akkor többet árt mint használ. Nekem 5 évesen volt egy gyerekkori balesetem, amiben sérült a hüvelyem, gátam, végbelem és 21 évesen jutottam el gyógytornászhoz. Több hónapig jártam, amíg kialakult a nekem megfelelő.gyakorlatsor, de megérte, mert minden panaszom megszüntette, de tényleg szakemberrel kell a gyakorlatokat megtanulni. Én az egyik gyakorlattal jártam úgy, hogy a foglalkozáson jól csináltam, otthon viszont rosszul, és előhozta az aranyeremet, nagyon durva volt. Mentem két hét múlva a foglalkozásra, mondtam a panaszom, megnézte a gyógytornász, hogyan csinálom az adott gyakorlatot, és kiderült, hogy pont ellentétes irányú mozgást végzek, de azt mondta, hogy majdnem mindenkinél van egy-egy gyakorlat, amit helytelenül kivitelez, ezért van szoros kontroll a betanulási időszak alatt.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, olyan jó hogy nem reménytelen! Feldobtátok a napom, köszönöm!
2016. jún. 26. 14:05
9/9 anonim válasza:
nőgyógyász írhat ki gyógytornát, és a gyógytornász lányok nagyon jól meg tudják mutatni milyen gyakorlatot csinálj. Ráadásul ez ingyen van, ha tébés helyre mész.Pár alkalom elég, utána már csak az otthoni gyakorlás kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!