Anyukák nektek mennyibe kerül egy hónapban az egészséges étkezés?
Figyelt kérdés
Mi 3 tagú család vagyunk 250000 ft megy el egèszsèges ètkezèsre,egy anyuka felháborodott ,hogy ez rengeteg pènz!!ti mennyiből hozzátok ki ? ( bio gyümölcsök,stb )2016. febr. 17. 22:25
1/4 anonim válasza:
Valóban sok.Szerintem ki lehet hozni kevesebből is (pl szerintem nem feltétlen bio dolgokkal),de ha ti azt eszitek szivesen és telik rá akkor miért zavar hogy ezt mondták?
2/4 anonim válasza:
hát nekünk kb 60 ezer egy hónapban, de a gyümölcsöt, zöldséget mi termeljük, csirkét mi neveljük, ezekkel azért sokat lehet spórolni.
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy sok pénz. Sokan ennyiből élnek öten.
4/4 Baranka válasza:
Mert tényleg rengetek pénz. Mások fele vagy negyed annyiból hozzák ki a havi étkezést. Én kb 30-40 ből hozom ki a havit valamikor kicsivel több. Biot én soha nem vettem, nem is venném meg, a "normál" ételhez képest többszörös áron és lehet nem is lenne bio. Gyümölcsöt pl én évek óta ugyanannál a zöldségestől vásárolom a piacon. Házi tojást, saját tartású húst (disznó, baromfi) sokszor kapunk nagyszülőktől. Ezekről tudom 100 százalékig, hogy nem tápos állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!