Úgy láttam mintha a kislányom székletében a reszelt alma visszaköszönne, ez normális a hozzátáplálás elején?
Répától, krumplitól szorulása lesz, csak akkor adj neki magában, ha amúgy hígabb a széklete.
Egyébként normális, ha nem fáj a pocakja, akkor semmi gond. Esetleg ha nem volt túl apróra reszelve, akkor próbálhatod inkább pépesítve adni (a felnőttek kakija is változik attól függően, mit esznek, csak azt nem nézi senki nagyítóval :-). Gyümölcslevet adtál neki előtte már szoktatásként igaz?
Mennyi idős?
Én 5 hónaposan kezdtem (volna) a hozzátáplálást de ugyanígy visszaköszönt az alma. Hanyagoltam egy ideig, 6 hónapos korában futottam neki újra, az alma éppen nem köszönt vissza de a répa meg a sütőtök igen. Nekem azt mondták a legelején normális is lehet, 6 hónaposan nem nagyon van már hova halasztani a hozzátáplálást szóval nem mindegy a kora.
Egyébként 7 hónapos koráig nagyon sok ételtől fájt a hasa és sokmindent el se fogadott. Akkor hirtelen elkezdte igényelni a kanalas étkezést (csak kóstoltatás szintig jutottam addig a gondok miatt), éhes volt, éjjel kelt enni, hirtelen elfogadott mindent amit adtam neki, csak a répa okozott a hasfájást és nem köszön vissza a sütőtök sem. Szóval ő egy kicsit később érhetett meg a hozzátáplálásra.
Köszönöm :) Megnyugodtam :)
Igen, almalevet kapott először :) Hasa nem fáj tőle, szerencsére, akkor ezek szerint ok. A széklete kicsit hígabb, mindig ilyen volt neki, úgyhogy legközelebb a krumpli jön :)
5 hónapos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!