Csak az en anyosom ennyire idegesito?
Figyelt kérdés
Parom csaladjaval elunk.2016. jún. 27. 15:03
1/6 anonim válasza:
Talán, ha leírnád, mennyire...
(Bár az én anyósomat biztos nem übereli)
2/6 anonim válasza:
Helyes az etelek bevezetese kategoria? Mert akkor az enyem is az! Turokremet adna a 4 honaposnak, miert nem taplalom hozza, miert nem itatom teaval...
3/6 anonim válasza:
Költözzetek el, nem egészséges együtt élni.
4/6 anonim válasza:
Mindenki anyósa az lenne jó eséllyel, ha együtt élnének a fiatalokkal. Nem az ő hibája, hogy éli a maga életét. Ha nem akarsz ott lenni, költözz el, megváltozni nem fog. Én inkább megköszönném, hogy ott lakhattok, amíg nincs máshol lehetőség. Ha meg nem akarod hallgatni, oldd meg másképp!
5/6 anonim válasza:
Sógornőm szerint anyukám is az. Igaz, már lassan 3 éve ígérgetik hogy elköltöznek vagy legalább adnak a rezsibe. Ha nem lenne az unoka, már kivágta volna őket az biztos.
Szerintem nem idegesítő és csodálatos nagymama :-)
6/6 anonim válasza:
Mi nem lakunk együtt mégis idegesítő, gyalog 10 percre lakik, munkából erre jön haza és szeret(ne) mindig bejönni, mindenbe beleszólni, nem neki való kajával tömni, elvinni magához vagy legalább engem elküldeni, hogy kettesben legyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!