Akik még a gyed lejárta előtt visszamentek dolgozni, mikor tették ezt és miért?
Én 3 hónapja dolgozom egyenlőre 4 órában. Anyu vigyáz az ikrekre. Két hét múlva már bölcsi, és ha beszoknak, akkor 8 órás leszek ismét.
Ok:
pénz-pénz-pénz:-((((
Nekem 12 honaposan kezdte a kisfiam a bolcsit. Nagyon sok mulik azon, hogy milyen tipusu a kislanyod. Kisfiam nagyon nyitott volt az uj dolgok fele, szerette a valtozatossagot, nem zavartak az idegenek es barkihez odament "baratkozni", sosem sirt ha egyedul hagytam a szobaba jatszani es sosem jelentkezett nalla a szeparacios szorongas amirol itt neha olvasni lehet. Ezert a bolcsit nagyon jol viselte. Fel sem fogta csak tatvamaradt a szaja a sok uj jatek es dolog lattan. Az elso par nap ott voltam vele beszoktatas alatt es ram sem bagozott 2 oran keresztul, csak maszkalt, pakolt ezerrel es tiszta izgatott volt. Aztan egyre tobb idore hagytam magara es egyaltalan nem erdekelte, nem zavarta pedig pont fogzott szegenykem. :( A fiam nem sirt de en a beszoktatasi idot vegig zokogtam (persze a kisfiam nem latta), es 8 kilot fogytam, enni nem birtam, annyira megviselt. Ovele az egvilagon semmi gond nem volt. Jelenleg mar masfel eve jar bolcsibe es imadja.
Viszont irok most egy nagyon erdekes dolgot. Mikor 2 eves lett akkor atkerult a 2-3 eveseknek valo csoportba. Ugyan az a bolcsode csak masik reszleg mas gondozokkal. Az elso 2 hetet vegig orditotta!!! Minden aldott reggel zokogott. Mar azt hittem megorulok. :( Sokkal jobban megviselte ennyi idosen az, hogy kirangattak a megszokott kornyezetbol. Korant sem volt annyira egyszeru mint amikor szinte fel sem fogta. Aztan lenyugodott es megszerette az uj gondozokat es ahogy lassan atkerultek a tobbi csoporttarsai is sokkal jobb volt. De egy remalom volt az elso 2 het es sosem gondoltam volna.
A betegsegekkel nekunk sem volt gondunk masfel ev alatt egyszer volt kotohartya gyuladasa (de lehet ez uszasnal kapta el mert jarunk uszni vasarnaponkent), egyszer kapta el a rota hasmeneses virust es volt baranyhimlos, 2-szer volt lazas orfolyassal. Ezeket leszamitva semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!