Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, hogyan telik egy...

Kamaszok, hogyan telik egy napotok? Iskolaidőben illetve hétvégén.

Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 16:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Iskolaidőben felkelek reggel, suli, aztán hazamegyek és nyomkodom a telefont.

Hétvégén nyomkodom a telefont.

2020. okt. 7. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Reggel 6-kor kelek, ha a kutyát épp én viszem le, akkor fél 6-kor. Kb. 15 percet telefonozok, pihenek, aztán elkészülök. Néha ha marad időm, akkor még átnézem a párbeszédet, ami aznapra kell. Aztán 6:50-kor elindulok otthonról. Bemegyek a pékségbe, veszek kaját, aztán megyek tovább a buszhoz. 7:02-kor indul a buszom. Közben a barátnőim is felszállnak, és beszélgetünk a buszon. Aztán megérkezek reggel a suliba, kikészülök a lázméréstől, ráadásul minden nap 36.1 fokot mutat 🤦 Aztán a mi termünkbe megyek, onnan megyünk tovább abba a terembe, amiben épp leszünk. Utána suli, egy nap általában 7 órám van, két nap van, amikor csak 6. Szóval kb. 14:30-kor indul a buszom haza. Háromra hazaérek, megebédelek, leviszem a kutyát, meg telót nyomkodok. Aztán tanulok kb. 1-1,5 órát. Utána már csak tvzem, vacsizom, meg ilyenek. Elkészülök. Aztán lefekszem az ágyba, és kb. még olyan 1 órát telefonozok. Nagyjából 23:00 és 00:00 között alszom el valamikor. Igazából ennyi.

16/L

2020. okt. 7. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Pontosan ugyanúgy, mint az elsőnek.
2020. okt. 7. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
67%

fél hétkor kelek, ténylegesen csak negyvenkor kezdek készülődni (fürdés, táskacsomagolás, reggeli, öltözködés, telefonozás stb).

ha busszal megyek, 7:16-kor indulok, ha gyalog akkor 7:20.

minden nap hét órám van, kivétel pénteken (6), meg kedden (8), ezért legkésőbb fél négyre otthon vagyok.

megírom a másnapra szükséges házikat (angol, francia, biosz, matek szokott lenni), majd megebédelek.

utána hétfőn, kedden és szerdán zenesuliba megyek, csütörtökönként lovagolni.

utána ha hazaértem kockulok, sorozat nézek, zongorázom.

elaludni fél tizenegy és negyed tizenkettő között szoktam.

pénteken délután megírok minden írásbeli házit, szombaton ha lehetőségem van, találkozom a barátaimmal, vasárnap nagyszülőknél családi ebéd (váltásban, egyik héten itt, másikon ott). illetve vasárnap délelőtt és délután átnézem a szóbeli dolgokat, meg ha dogát írunk, arra készülök.

2020. okt. 7. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Papíron hatkor kelek, de még egy félórát forgolódom vagy telefonozom az ágyban. Hétkor indulok iskolába anyámmal kocsival (az iskolám közelében dolgozik).

Fél-háromnegyed nyolcra beérek iskolába. Egy nap 7-8 órám van. Iskola után általában maradok a városban barátaimmal, de olyan 4-5 körül már otthon vagyok, haza busszal megyek. Kivétel a kedd és a csütörtök, olyankor csak este félnyolc, nyolc körül érek haza, mert edzésem van (két-három óra általában, íjászkodom).

Otthon tanulás, házi írás (bár bevallom utóbbit gyakran elhanyagolom) Legkésőbb nyolcig végzek ezekkel, utána néha erőt veszek magamon és valami produktívat végzek (rajz, egyéb grafikai dolgok, Sony Vegas), de legtöbbször már csak sorozatozáshoz vagy videójátékozáshoz van energiám. Legkésőbb fél kilenckor megvacsorázom, utána lefekvés. Egy kicsit még szoktam olvasni az ágyban.

Hétvégén tanulok, élek a már fentebb leírt hobbiknak vagy találkozom a barátaimmal.

16/l

2020. okt. 7. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
87%

Általában 5-kor kelek, kivéve a hétfőket. Reggel felkelés után kávé+cigi, összepakolok, zuhanyzok és indulok a buszhoz.

Olyan fél nyolc körül érek be így.

Kb. Legkésőbb 3-ra otthon vagyok iskola után, nem nagyon szoktam elmenni sehova, szóval délután otthon vagyok, eszem alszom 😅 Hétvége ugyanez, csak suli nélkül. Gépezni, telefonozni ritkán szoktam, a legapróbb dolgok is nagyon kimerítenek, amíg a velem egykoruak még programokat szerveznek suli után én örülök ha hazaérek. Szóval nem marad túl sok energiám hogy játsszak, max maradnak a hétvégék.

Értelemszerüen ez nem a legjobb napi rutin, az iskolán kívül nem szoktam tanulni. Az a fajta diák vagyok akire azt szokták mondani hogy "van esze, csak lusta". Ha órán figyelek akkor az minimum egy hármasra vagy négyesre elég szokott lenni, tantárgytól függ. Eléggé elhanyagolt gyerek voltam/vagyok, szóval sosem kérték számon tőlem hogy tanultam-e vagy egyebek, nem volt nagyon kialakult napi rutinom sosem.

2020. okt. 8. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát. Hétközben felkelek 6:20-6:40 között, 7:05-kor elindulunk apával a suliba, ahova kb. 5 perc múlva odaérünk autóval. (A suli mellett dolgozik közvetlen), ha 8 órám van 15:05-kor, ha 7 akkor 14:15-kor végzek, akkor haza hoz apa, majd kutya, evés, tanulás, kivétel szerdán és pénteken mert akkor egyből megyek edzeni. Hétvégén szinte semmit nem szoktam tanulni, általában gépezek, meg úgy kb. átolvasom a jövő heti anyagot. 15/F
2020. okt. 10. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:

Általában 6-kor kelek, és felöltözök, sminkelek, csinálok kávét, ha van még energiaitalom akkor megiszom, készítek valami kaját.

6:45-58 közötti busszal szoktam elindulni, a megállóba futok általában. Utazok 15 percet, ha reggel nem tudtam elrakni kaját aznapra akkor veszek valamit a megállóhoz közeli kisboltban. Felszállok egy villamosra amivel 1 megállót utazok, onnan még 2 percet sétálok és beérek a suliba, 7:35-kor kezdődik a tanítás, három nap van 6 órám és két nap 8 órám.

Általában 15-16 óra között hazaérek, megebédelek aztán alszok kb.2 órát. Felkelés után eszek valamit és közben beszélgetek a családdal, zuhanyzok. 19:00 körül elkezdek leckét írni, 21:00 körül vacsorázok és folytatom a leckeírást. Tanulás közben szoktam még enni mert segít, hogy ne unjam el magam. 11 körül szoktam befejezni, ezután bepakolok másnapra és befekszek az ágyba. Éjfél és egy között szoktam lefeküdni aludni addig meg sorozatokat nézek. Nem tudok aludni azért maradok fent eddig, nem jókedvből :/.

16/l

2020. okt. 10. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
Reggel 6 előtt kelek, gyors megnézem telóm, futok suliba, utána haverokkal lógok egyet, utána hazamegyek 4-5 körül, lefekszek aludni 8-ig, utána gyors megírom házim, fürdökm recskázok, mess., insta, tiktok, dnap, meg ilyenek. Éjfél-2 közt fekszek, reggel 6 előtt kelek, de van mikor előbb, ha rámírnak
2020. okt. 20. 04:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Most már nem csodálkozom, hogy miért isszák ezek a gyerekek úgy az energiaitalt, mint a vizet.
2020. okt. 20. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!