13 évesen gyerek vagy kamasz az ember?

válasza:Már kamasz : D
de szerintem mindenki ezt fogja írni.

válasza:Hivatalosan valóban kamasz.
De nem árt hozzátenni, hogy van, aki még ennyi idősen egyáltalán nem viselkedik úgy, mint egy kamasz.
Na meg a másik: ha a szüleidnek akarsz érvelni azzal, hogy nem vagy már gyerek, akkor sajnos el kell keserítselek: szerintük igenis az vagy. A gyermekkort ugyanis kétféleképp lehet értelmezni: egyrészt a kamaszkor előtti időszak, másrészt a felnőttkor előtti időszak. Mindkettőnek van létjogosultsága.

válasza:Szerintem valami atmenet a ketto kozt...
Az en idomben szerintem meg gyereknek szamitott(bar meg csak 20 eves vagyok, de a mostani generaciot latvan...... mar minden mas).

válasza:

válasza:köszi a válaszokat!:D
13/L

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Saját példámból kiindulva, ha rossz jegyet kapok, elég durva letolást kapok, így inkább azt mondom, nem kaptam jegyet, pedig ha csak annyit mondanának, hogy "oké, de javítsd ki", akkor gond nélkül elmondanám, hogy becsússzan 1-2.
Először is nem provokálni akarok,csupán arra vagyok kíváncsi,hogy nektek mi a tapasztalatotok.Nagyon sok helyről hallom,látom,olvasom,hogy a szülő valami felsőbbrendű lényként tekint a gyerekére és ezt másoktól is elvárja.Óvónő barátnőm is sok ilyet mesél,hogy a szülő...
Segítséget kérnék. Fiam 14 éves. Egy éves volt, amikor az Édesapját elhagytuk. Nem voltunk házasok, de a nevén volt a gyerek. Férjem hat éves kora óta neveli és sajátjaként szereti. Szóba került az örökbefogadás, de a gyerek nem akarta megbántani a vérszerinti apját,...
Anyáék mindig ezzel jönnek,de nem értem,mások gyerekek is vannak az utcán még éjfélkor is...csak engem nem akarnak engedni?
Miért az a sok kérdés,hogy mit vegyek 14-18 éves fiamnak,lányomnak karácsonyra, születésnapra stb? Nem ismerik a szülök a gyerekeket akiket 10-en éve nevelnek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!