Egy kis felmérés! Milyen a tanulmányi átlagod és milyen zenét hallgatsz?
kor+nem
Köszi a segítséget !
Hát, olyan 4.2 körül van az átlagom most. Rock, metal és pun zenét hallgatok. :) <3
15/l
Félévkor 5.0 leszek , a kedvenc műfajom a pop,de ha tetszik egy szám,akkor mindegy,hogy milyen fajta szám.
14 L
3,5
(nagyon rontottam)
Zenék: punk, folk, jrock és jpop, klasszikusok, filmzenék, örökzöldek, jazz, blues, szinte minden...
4,94 [egy 4esem volt] a tavalyihoz képest jobb [tavaly 4,87 --> 2 db 4es], a tavalyelőttihez képest rosszabb [5,00].
Én meg vagyok vele elégedve, évvégén úgyis meg leszek 5,00 , mert eddig mindig meg voltam :D
És pop, r'n'b, lightosabb rock amit leginkább hallgatok, de a klasszikus zenétől kezdve az elektronikusig mindenféléből van 1-2 szám, amit szeretek :)
13,5/L [7. osztály]
5,0 lettem
Hát a zene hallgatást nem szoktam túlzásba vinni, de bármilyet szívesen meghallgatok a metáltól a country-ig. Bár ha választanom kell akkor a kedvenc együttesem a PussyCat Dolls.
11,5/L( 6.o.)
Ági
14L és nyolcadikos, 5,0 az átlagom
Rock, indie, alter, komolyzene :)
4,2
Pop,néha House.
Régebben Rock,Akkor 3.5 voltam:O De tavaly óta igényesebb vagyok,rendezettebbek a munkáim,és valahogy az ízlésem is változott.
kb 4.2 az átlagom és metal összes vállfaját meg rock...
18_F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!