Milyen sportokat néztek a Tv-ben?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 23:10
1/16 anonim válasza:
Hát én általában semmilyent. :D
Anno apuval a nagyobb focimeccseket néztem a tvben [eb, vb], meg nagyon ritkán úszást, műugrást, műkorcsolyát.
14/L
3/16 anonim válasza:
A síugrás, műkorcsolya a két nagy kedvenc, de van, h a biatlont v a sífutást is megnézem.
Ezeken kívül hangulatfüggő. Fociból a nagyobb meccseket (vb, eb) követem, az olimpia elé amikor van időm, leülök.
5/16 anonim válasza:
amerika legjobb tánccsapata (mtv) meg mindenféle táncos műsort:)
6/16 anonim válasza:
Foci. Azon belül BL, Premier League, Magyar Bajnokság, Spanyol Bajnokság meg persze a világ és kontinensviadalokat is.
8/16 slora válasza:
Hát néha ha éppen odakapcsolok akkor teniszt mert nem tudom mikor megy.Teljesen leköt ugyanis én is teniszezek
9/16 A kérdező kommentje:
Én már 10 éve nézem a Forma 1-et és nem hagyok ki egyet sem és élőben nézem mindig.
Emellett Bundesliga és Premierleauge, természetesen Champions leauge-et is és ha van EB, VB.
És még a kűzdősportok: Box, K1, Strikeforce, UFC
2011. szept. 9. 22:15
10/16 anonim válasza:
Mindenféle focit de legjobban PL-t, BL-t, EB-t, VB-t,F1-et, pankrációt, BMX-et, Deszkát, Pókert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!