Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mikor normáljd...

Szerintetek mikor normáljd egy lánynak elveszteni a szüzességét?

Figyelt kérdés
14-15körül gáz?
2014. máj. 6. 23:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 18 elmúltam, mikor lefeküdtem a barátommal. Akkor már másfél éve együtt voltunk. Nem mondom hogy ez a normális, de 14-15 évesen sem az. Most 24 leszek, az akkori barátom már a férjem:) Tutira mentem:)Már van egy 2 és fél éves picink is, és boldogok vagyunk. De van olyan ismerösöm, aki 13 éves kora ota szexel, durván mondva több fa..szt fogott mint kilincset, 24 évesen 3 gyereke van 3 apátol, ráadásul megint egyedül van..........
2014. máj. 7. 13:57
 12/18 anonim ***** válasza:
24%
17től alatta nagyon gáz
2014. máj. 7. 14:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Klisé, de amikor úgy érzi, hogy maximálisan megbízik a párjában és teljesen biztos benne, hogy mindketten szeretnék. Nem szabad, hogy valamit bizonyítani akarjon vele, vagy befolyás miatt tegye. Nem olyan nagy ügy, mint amekkorát csinálnak belőle, de egy fiatal lány életében fontos döntés, kivel esik meg az első. De a 14-15 szerintem is fiatal, nem azért mert gáz lenne a nemi élet vagy akármi, hanem mert egy 14 éves még olyan könnyen befolyásolható, és nem valami erős ítélőképességű.
2014. máj. 7. 16:24
 14/18 anonim ***** válasza:
45%
Ahogy irtak mar, amikor erzi h ez az a pillanat. De en kiallnek a 14 evesek mellett ez velunk is akkor tortent meg es egyikunk sem banta meg.
2014. máj. 7. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
persze 14-15 éves taknyosok dugjanak mert úgy érzik ne legyél nevetséges,amelyik gyerek ennyi idősen már a szexszel van elfoglalva annak tuti komoly gondok lehetnek a családi életében
2014. máj. 7. 20:34
 16/18 anonim ***** válasza:
45%

Es meg azt is hozzatennem, h mindketten egeszseges es ep, jo korulmenyek kozott elo ertelmisegi csaladban nottunk fel, es mar mindketten felnottek vagyunk.

Ezt csak az utolsonak uzenem.

2014. máj. 8. 01:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint ennyi idősen igen gáz , de ez fejben dől el.

Viszont szerintem az 17 fölött már normális.

2014. máj. 9. 20:05
 18/18 anonim ***** válasza:

16 voltam, máfél hónap után. 2,5 évig voltunk együtt.

19/l

2014. máj. 9. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!