Kamaszok, szerintetek érdemes gólyatáborba mennem?
Figyelt kérdés
Igazából tanulásmódszertan az egész, ezért nincs kedvem + inkább a barátommal szeretnék lenni, mert amúgy sem találkozunk sokat. Megéri egy ilyen tanulós táborba menni?2014. máj. 7. 18:20
1/8 anonim válasza:
Nagyon fogod sajnálni ha kihagyod. Nem a tanulás a fontos hanem a közösség összecsiszolódása.
3/8 anonim válasza:
Én nem voltam, és nem azért, mert nem akartam menni, hanem mert nem tudtam. Nem igazán érzem, hogy kimaradtam volna valamiből, de szerintem azért menj el. Mondjuk ez a te döntésed, ha szeretnél, akkor inkább találkozz a barátoddal. Végül is később még ott lesz egy csomó minden, pl a gyíkavató.
4/8 anonim válasza:
Ha a tobbiek mennek akkor kimaradsz mindenbol. Ha ok sem mennek akkor nyilvan tok mindeg.
En elmennek.
5/8 anonim válasza:
Menj el. Nem veszik komolyan ezt a tanulásmódszertan dolgot.
Nekünk 3 napos gólyatábor volt. 3x 1 nap végigkellett beszélgetni 45 percet a tanárokkal, és ennyi.
6/8 anonim válasza:
Gimis gólyatábor egysze rvan pár napra, kibírod és legalább elkezdesz megismerkedni az osztálytársaiddal, nagyon nem hátrány. Speciel én eléggé furcsán néztem volna arra, aki azt mondja, hogy jaj a pasimmal voltam inkább. Egyáltalán nem tnaulásmódszertan lesz az egész, biztos lesznek programok, játékok, ismerkedés, szerezhetsz új barátokat is.
7/8 anonim válasza:
hidd el évek múlva bánni fogod ha kihagyod, én 10.be nem mentem el osztálykirándulásra, mert pont a barátok szülinapjára esett...még most is együtt vagyunk, ez már 7 éve történt, és akkor igaz nem bántam, de igy utólag igen, a barátod ott lesz melletted máskor is, ezt a pár napot nem kéne ilyen indokkal kihagyni.
8/8 A kérdező kommentje:
Kolis leszek, ő dolgozni megy, alig fogom látni :/ Utsó napokat úgy terveztem vele töltöm erre jön a gólyatábor...
2014. máj. 9. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!