Szerelmes vagyok egy nalam 15 evvel idosebb ferfiba?!?!
Mar kb. fel eve ismerjuk egymast, nem beszelgettunk, csak o lajkolgatott facebookon. Buliban szoktunk talalkozni,nekem mar regota tetszett, olyan jo erzes volt mikor ram mosolygott, vagy odajott hozzam atolelt, es megkerdezte, hogy miujsag/hogy vagyok. Es ennyi, semmi mast nem is beszelgettunk.
Es az egyik hetvegi buliban talalkoztunk es hat kimentunk a szorakozohely ele beszelgetni, aztan smaroltunk, es szexeltunk is meg az este folyaman.
A gaz az egeszben, hogy neki felesege van.nem en vagyok az elso akivel megcsalja a csajt. Ugy erzem hogy teljesen megbolonditott, es hogy szerelmes vagyok bele. Mit csinaljak? Vagy mit csinalnatok ti a helyemben? 16/l
Bocsi az ekezetek miatt, de angol billentyuzetes a laptopom.
Elore is koszonom a valaszokat!!! :-)
Szánalmas. Erre nincs jobb szó, amit művel ez a pasi és,hogy te még képes vagy belemenni a kis játékaiba. Elérte a célját, megd*gott. Ennyi voltál neki, habár lehet majd még párszor behízelgi magát, de akkor is csak azért, hogy valami szórakozóhelyi wc-ben lesz*phasd( tudja, hogy úgyis megteszed). Ez nem szerelem, ennek köze sincs ahhoz, ez csak egy kaland amitől távol kellett volna maradnod. Ez a szomorú valóság.
Ő egy nyomorék, önző dög, te meg egy hülye kis p*csa vagy aki ahelyett, hogy vele egykorúakkal b*szna egy nála 15 évvel idősebb, nős férfival teszi. Grat!
Akartam mondani, hogy bszasd meg magad, aztán sajnáltasd magad, utána olvastam, hogy már sikerült ráugrani a brére.
Szúrd ki a gumit, aztán kérhetsz gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!