Miért is lettem lepontozva?:dd
Ez sajna az igazság,amúgy nem tudom mi alapján pontoznak az emberek...
Habi van benne, ennyit tuti nem kap csak fuvarért...
Bár én inkább idősebb, rendes gimiseket tudok, akik így ebben mozognak... De hát nálunk 1-2-3 ember ismer csak az én ismeretségi körömből forrást, ha valakinek kell, adják a casht pár napra rá hozza a cuccot, ha kell hasis vagy bármit. Mondjuk vicces kicsit h a 14 éves srácok keráznak... És csodálkozik, amikor én meg mondom, h kösz nem szívom szét az agyam hétköznap délután...
Feje tetején áll a világ...
16/F
#4 igen azt is es azt a belyegszerut is amit ha a szadba veszel akkor elolvad pontosan nem tudom mi a neve. Azert diakot kernek meg ra mert az nem annyira gyanus, ha nala van (azert ez te is belathatod). Azt mondta, hogy hetente egyszer de az biztos, hogy 100k kapott 2 honapert.
#5 os nem en pontoztalak le
Ezek nem dealerek, csak szállítanak. 8.ban volt egy ilyen "szállító" ismerősöm, hát, ne tudd meg mit kellett kiálnia egy kis pénzért.
Ha azt mondták neki, hogy hozzon 2 grammot, elment a dealerhez, aki lehúzott min. felet, majd ha olyan kedve volt pofozgatta, ütötte-vágta a gyereket. Ha a vásárlónak volt mérlege, és rossz kedvében találta a szállító, szintén levert neki egyet-kettőt. Kék-zöld fejjel jött iskolába, és mindezt havi 5000 ft-ért, amit vagy megkapott, vagy nem.
Az a vicces, hogy fiatalkorúként könnyebben tudsz drogot szerezni, mint alkoholt vagy cigit. Mire elkezdtem a középiskolát, már 4-5 embert ismertem, aki tudott szerezni, pedig nem mozogtam gengszternövendékek között.
A bélyeges cucc valószínűleg LSD amúgy.
# 9
Alkoholt se nehéz szerezni. Szerintem cigit a legnehezebb, annyival, hogy a dohánybolt előtt vársz míg valaki nem hajlandó megvenni neked. A piát mindenhol kiadják szinte, rendes nagy SPAR, Real kiadja, fényes nappal az ütősebb piákat is... Dohányboltból egyből kizavarják az embert ha nincs nála személyi. De THC-t könnyebb szerezni, mint bagót... Vicc:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!