Kamaszok, ti mikor közösítenétek ki az osztályotokból ennyire valakit, mint ahogy engem az enyémből?
Kiközösítenek teljesen, beszélgetni nem hajlandóak velem, senki nem szól hozzám egy szót se csak ha fontos, de még csak nem is köszönnek maguktól (amikor én köszönök azért visszaköszönnek).
Tőlem a házifeladatot se kérik el soha meg nem kérdezi meg senki mit írtam ide meg oda, meg hogy hogy sikerült egy dolgozatom vagy hányas lett.
Tudtok még valakit, aki ennyire ki van valamiért közösítve?
Engem azért közösítettek ki, mert hihetetlen elvonultam, nem.beszéltem velük és folyton rossz kedvem volt(depresszió).
Borzalmas volt egyedül lenni, de föleg az én hibámból történt.
hány éves vagy?
válts sulit
tiszta lap, legyél vidám, legyen humorod, fogj fel mindent humorosan, ne nézd le a többieket, ne sértődj meg, hs beszólnak humorral válaszolj, vmi elmés replikával amin a többiek nevetnek
legyél segítőkész, aki segítséget kér annak segíts, dogánál na takard a lapot, hanem oszd körbe
ennyi az egész, szeretni fognak
akinek van önbizalma és pozitív a kisugárzása, jó vele együtt lenni, azt szeretik
xzeress te is mindenkit, legyél benne sok hülyeségben, de ne mindenben, legyenek elveid
ha további segítség kell, irj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!