Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nyelv pc fájdalom?

Nyelv pc fájdalom?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Hétfőn csináltàk a nyelv pc-met és egyszerűen meghalok evésnél a fájdalom már kisugárzik a jobb fülemre. Öblögetem sós vízzel meg jègkockát teszek rá de már igazán meggyógyulhatna mert ennyi szenvedés után már kezdem megbánni és kiszedem a francba ... Valakinek valami tanácsa, csodaszere ?

2016. jún. 22. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Corsodyllal öblögess...szar az íze,de jó...amúgy csodát ne várj, kell annak egy 7 is mire lelappad. Nekem legalábbis annyi volt. Aztán kb 3 hét után kiszedtem, semmi értelmét nem láttam :D dehát én is voltam lázadós :D kellett a hülyeség is bele :)
2016. jún. 22. 14:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Anno amikor én berakattam a nyelvembe a pc-t, napokig fájt, pedig öblögettem rendesen, meg kíméltem a nyelvemet. Jobb lett, de a fájdalom nem múlt el, ha picit is megemeltem a nyelvem, eléggé fájt. Kivettem.

Később elmentem egy másik szalonba, mert mégiscsak szerettem volna , ha van a nyelvemben. Ott mondta a srác, hogy előzőleg rosszul lett beszúrva és azért fájt. Szóval kiszúrattam másodszor is, akkor már első nap is alig-alig fájt, aztán már szinte semennyire, majd kb 3-4 nap múlva alig éreztem.

Nem lehet az, hogy neked is rosszul szúrták be? Mert az elég durva, hogy ennyire fáj...

2016. jún. 22. 14:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Megbizok benne minden tetkomat o csinalta nem volt ra meg panasz. Lehet az lesz nekem is hogy kiveszem a francba .. Varok meg a hetvegeig ha nem valrozik kiveszem a francba en is :/
2016. jún. 22. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!