Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Karácsonyi ajándék: 5 éves...

Karácsonyi ajándék: 5 éves kislányom Hannah Montanas twister szőnyeget szeretne. Gondolom reklámokban látta. Milyenek ezek a táncszőnyegek? Érdemes megvenni őket?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

a táncszőnyegek magukban jók, főképp, hogy beszorulós idő jön hamarosan, és mozgásigény igy is meglesz :-)

DE!!!

akármilyen táncszőnyeg megteszi, max szerezz neki egy hannah montanas dobozt hozzá, mert csak azért kerül 4000 ft-al többe, mert ez a kis tinisztár rajta van

2010. nov. 22. 14:03
 2/5 anonim válasza:
31%

a legtöbb táncszőnyeg jó, hanamontánában csak montáná kapafogait fizeted meg

viccen kívül, vegyél vastag szivacsosat inkább, mert azon legalább nem fájdul meg a lába

2010. nov. 23. 19:27
 3/5 anonim válasza:
csak a csaj miatt drágábbak szerintem nem éri meg az árát...
2010. dec. 7. 15:41
 4/5 anonim válasza:

Szia!Szerintem csak azért drága mert Hannah Montanás!

Olyan 9-10 Ezer forint körül van.De ha megveszed a lányodnak és nem fog tetszeni neki akkor a saját hibájából tanul.

De vannak olyan játékok amikre adnak garanciát.

2010. dec. 22. 12:11
 5/5 anonim válasza:

nekem van ilyen twister táncom. 8 éven fölülieknek van és

k..urva nehéz lépések vannak. szerintem neki még ez nem való. majd ha nagyobb lesz

2011. jan. 2. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Adjatok ötletet! Karácsonyi ajándék 8 és 12 éves lánynak!?

Tavaly társasjátékot kaptak,ruhát,moziba voltunk..idén szeretnék külön ajándékot nekik..párom lányai..12 évesnek már nem való játék,már nagyon a 8-nak se..ötletem sincs!ha megkérdezem van e valami amit szeretnének,nem mondanak semmit!

Ajándék tippek kislánynak?

2 éves kislánynak milyen ajándékot lehetne venni születésnapra?a tesóktól sok mindent örökölt.

Télapóra kis ajándék vagy édesség?

Én ugy gondoltam kapnak könyvet vagy puzlet meg egy télapó csikit.Semmi értelmét nem látom több széz forintos édességnek,inkább olyant amit tudnak használni.Ti hogy gondoljátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!