Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Sinupret cseppnek van-e...

A Sinupret cseppnek van-e valami hatása a gyerek alvására?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 16:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Kisfiam mikor kapott nagyon nyűgös volt tőle, főleg éjszaka.Alig aludt.Neki is rossz volt,meg nekünk is.Jobban köhögött mint előtte.De ez csak az én tapasztalatom.(11hós)
2011. ápr. 21. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:
én nem vettem észre ilyet, nekünk nagyon bevált!
2011. ápr. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet növelni egy 5 éves gyerek önbizalmát?

Ma voltam fogadóórán az oviban. A fiam nyári nagycsoportos szóval év vesztes lesz de megcsinálták nála az iskolaérettségi tesztet. Az óvónéni azt mondta, sokszor azért nem tudta értékelni mert egyszerűen nem volt hajlandó megszólalni, szóval nem lehetett eldönteni,...

Aki az elso gyerek utan nem igazan szeretett volna gyereket de megis lett mennyi ido van a gyerekek kozott? Mitol valtozott meg a velemenyed?

Nekem 2.5 a lanyom de nagyon megviselt a terhesseg,hizas,a sok csik es hogy szinte egyedul vagyok vele mert a parom 6 napot dolgozik reggeltol estig.Valahogy nem szeretnek atmenni megint a terhessegen,szulesen mivel az sem volt konnyu es komplikacio mentes.Szoval jelen...

A 3éves kortól használható gyerek laptopnak van valami értelme?

egy kicsit félek megvenni,mert attól tartok hogy gagyi és hangos is. van valakinek ezzel a játékkal tapasztalata?

Mit is néznek (mi a neve) amikor megbökik a gyerek ujját egy kis tűvel és beteszik azt a kicsike vért egy gépbe?

Hogy megtudják van-e gyulladás a szervezetébe!!!MIk az értékek? Normál, közepes, erős gyulladás stb. Mettől meddig? Mert úgy tudom számozzák.

A gyerek orra bírja a felnőtteknek való orrsprayt?

Elfogyott a gyerek orrspray, nemsoká megyek venni. Használnom kellet a fiamnak a mi spray-nket,mert nagyon bedugult az orra. (náthás,de már javul) Csak nem árthat neki egy-két befújás..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!