A Sinupret cseppnek van-e valami hatása a gyerek alvására?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma voltam fogadóórán az oviban. A fiam nyári nagycsoportos szóval év vesztes lesz de megcsinálták nála az iskolaérettségi tesztet. Az óvónéni azt mondta, sokszor azért nem tudta értékelni mert egyszerűen nem volt hajlandó megszólalni, szóval nem lehetett eldönteni,...
Nekem 2.5 a lanyom de nagyon megviselt a terhesseg,hizas,a sok csik es hogy szinte egyedul vagyok vele mert a parom 6 napot dolgozik reggeltol estig.Valahogy nem szeretnek atmenni megint a terhessegen,szulesen mivel az sem volt konnyu es komplikacio mentes.Szoval jelen...
egy kicsit félek megvenni,mert attól tartok hogy gagyi és hangos is. van valakinek ezzel a játékkal tapasztalata?
Még ilyenkor is piszkálhatja? Mik a tapasztalatok?
Hogy megtudják van-e gyulladás a szervezetébe!!!MIk az értékek? Normál, közepes, erős gyulladás stb. Mettől meddig? Mert úgy tudom számozzák.
Elfogyott a gyerek orrspray, nemsoká megyek venni. Használnom kellet a fiamnak a mi spray-nket,mert nagyon bedugult az orra. (náthás,de már javul) Csak nem árthat neki egy-két befújás..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!