Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik bélelt cipőt válasszam...

Melyik bélelt cipőt válasszam 2,5 éves gyerek számára Salus vagy Elefanten? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
nekünk elefanten van,nagyon jó.
2011. okt. 21. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
A fiamnak Salus van,maximálisan elégedett vagyok vele.
2011. okt. 21. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Elefanten volt tavaly a kisfiamnak az idén Szamos cipőt vettem neki mert zt kaptam akciósan.De az elefánten is tökéletes volt.
2011. okt. 21. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen jobb a lábnak a salus, ortopéd főorvos ajánlotta. Az ortopédia mai állása szerint állítólag ez a fajta cipő tesz a legjobbat a gyereklábnak. A lányom mindig Salust hord, amióta járni tud és már 2,5 évesen kész a lábboltozata, míg másnak még 4 évesen is lúdtalpa van. Ráadásul talán 1500 forinttal drágább az elefantennél.
2011. okt. 22. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Másfél szobás lakásba 3 gyerek? Tapasztalatok?

Szeretnénk harmadikat, de egyelőre a 1,5 szobás lakásunkban laknánk. Van kilátásunk nagyobbra, de addig így szűkösen lennénk. Lehet hogy még pár évig. A korom miatt viszont nem ártana minél előbb megszülni a harmadik babát.

Volt már gyerek orvos által szerzet rossz tapasztalatok?

mi mindig így járunk.vagy úgy beszélnek velünk,hogy haj.vagy lesz..arják a fejünk.

Nagyon kemény téma a tesó? Ahol a nagyobbik gyerek olyan 3 év körüli. Tapasztalatok?

Néha úgy érzem hogy a 2 éves lányom meghaladja az erőmet mert borzasztó mozgásigénye van és ha elszabadul olyan mint egy zabolátlan csikó és nem hallgat senkire csak megy szabadon. Minden új érdekli mindenkihez odamegy beszél nagyon cuki, de kimerítő. A boltban amíg...

Ez tényleg így van? Mitől lesz fázós egy gyerek? Tapasztalatok?

olvastam egy cikket arról, hogy a gyerek attól függően lesz fázós vagy épp nem fázós, hogy hogyan kondicionáljuk. tehát ha nem fűtjük indokolatlanul magas hőmérsékletre a lakást csak azért mert ott van a baba, akkor jobban fogja bírni a hideget. persze nem is azt...

Au-pair tapasztalatok? Hány éves és hány gyerek a legideálisabb? (bőv. Lent)

Bébiszitter gyakorlattal rendelkezem, de azt gondolom egészen más, ha au-pairként külföldön dolgozom, hiszen akkor a nap nagyrészét a gyerek velem tölti, sok új feladat is rámhárul. Jól kijövök kisebb és 10 éves gyerekekkel is.Ti hogy tapasztaltátok, melyik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!