Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A daedalonetta kúp kinek...

A daedalonetta kúp kinek mennyire vált be hányás csillapítónak?

Figyelt kérdés
Nekem 3 éves a lányom és azt javasolták, mivel hányt ma. Ha már nem hány csak émelyeg, akkor adhatom éjszakára, hogy elmulassza?
2012. jan. 7. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan adj neki egyet, nálunk nagyon nagyon jól jött.. szegény kislányom többször is hányt, éjjel is sokszor felkelt miatta, és még nappal is hányt, aztán a doki javasolta nekünk ezt a kúpot. Gyorsan el is szaladtam a gyógyszertárba, hogy megvegyem, és miután beadtam neki, aludt egy nagyot, és a hányás is megszűnt hála az égnek! :)
2012. jan. 7. 19:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Na akkor megpróbálom,mert igazából nem hányt délután csak nagyon keverget a gyomra és nem is tudott aludni. Remélem segíteni fog. Köszi a választ! :-)
2012. jan. 7. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is éppen ilyen kúp iránt érdeklődöm. De én úgy tudom, hogy ezt csak receptre adnak. Jól tudom?
2012. jan. 7. 20:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen csak receptre adnak, mert állítólag bódít. De nekem múltkorról volt a hűtőben kúp, de még nem használtam soha.
2012. jan. 7. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, remélem, jobban lesz a kislányod! :) Úgy tudom, hogy csak receptre van! :/
2012. jan. 7. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Mivel tudok segíteni a kislányomnak?

Ma este már kétszer hányt, pár napja hasmenése is volt, de azt ráfogtam a fogára....sajnos nem az miatt volt neki szerintem.Hányás után egyből tudtam neki adni kamilla teát amit meg is ivott.Van valami amivel tudnék neki segíteni?2,5 éves

Diétáztatni hogy kell? Mit lehet adni enni, inni?

-háztatrtási keksz -rizs,krumpli és még?

Ötlet, megoldás erre a másnak esetleg bagatell dologra?

A fő probléma, hogy gyerek korom óta képtelen vagyok a hányást elfogadni, elviselni, átélni és mást látni egyaránt. A gyermekeim eddig nem sokszor hánytak, de akkor mindig pánikrohamot kaptam. Szerencsére volt segítségem mindig, tudják, hogy milyen viszonyom van a...

Kér. Lek se. Gítsete. K! kórházban vagyunk?

Szombat éjszaka hányt és hasmenése volt a 28 hós lányomnak, behoztam, fölvették.infúziót kapott másfél zacskót. széklete rendbejött, eszik iszik rendesen.erre tegnap este behoztak egy vírusos kisfiút a szobába, ma délelőtt megint hányt...tőlük kaphatta el újra?? a...

Lehet ujra virusos hasmenés hányás?

ejszaka hányt a kislányom 3 eves ma már ment is a hasa,de nem hány..nem akar semmit enni.2 héttel ezelőtt ugynan ez volt csak lázzal most meg 37,6hőemelkedés .igaz kőhőg meg folyik az orra is elvigyem ügyeletre?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!