A daedalonetta kúp kinek mennyire vált be hányás csillapítónak?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mennyi idős volt?
Ma este már kétszer hányt, pár napja hasmenése is volt, de azt ráfogtam a fogára....sajnos nem az miatt volt neki szerintem.Hányás után egyből tudtam neki adni kamilla teát amit meg is ivott.Van valami amivel tudnék neki segíteni?2,5 éves
-háztatrtási keksz -rizs,krumpli és még?
A fő probléma, hogy gyerek korom óta képtelen vagyok a hányást elfogadni, elviselni, átélni és mást látni egyaránt. A gyermekeim eddig nem sokszor hánytak, de akkor mindig pánikrohamot kaptam. Szerencsére volt segítségem mindig, tudják, hogy milyen viszonyom van a...
Szombat éjszaka hányt és hasmenése volt a 28 hós lányomnak, behoztam, fölvették.infúziót kapott másfél zacskót. széklete rendbejött, eszik iszik rendesen.erre tegnap este behoztak egy vírusos kisfiút a szobába, ma délelőtt megint hányt...tőlük kaphatta el újra?? a...
ejszaka hányt a kislányom 3 eves ma már ment is a hasa,de nem hány..nem akar semmit enni.2 héttel ezelőtt ugynan ez volt csak lázzal most meg 37,6hőemelkedés .igaz kőhőg meg folyik az orra is elvigyem ügyeletre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!