Big Nose (Mol kúton volt kiváltható) keresek kislányomnak?

válasza:

válasza:

válasza:Ha még érdekel, találtam olcsóbban is. :))
Kapcsolódó kérdések:
5/9 apgaral született csak szavakat mond, nem igazán kommunikál! BORZALMASAN AGGÓDOM MIATTA! REMÉLEM NEM AUTISTA!
Baba korában soha nem volt neki! Ez mitől van? Mindig tisztán van tartva a haja. Nektek mi vált be a legjobban az eltűntetésére??
nem tudom mit tegyek, testvéremék 2 hete külön mentek. kislányom nagyon szerette sógornőmet, sokszor játszott vele elvitte játszótérre, sétálni, nagyon sok ajándékot és ruhát kapott tőle pedig elég rossz anyagi helyzetben van. tehát tényleg nagyon szeretik egymást...
Fürdetés közben vettem észre. Mi lehet? Valami gomba, esetleg csak piszok? Vagy szőr?
Elkezdett izzadni hónaljban. Az orvos azt mondta ez normális. De fürdés után táncolt, 10 perc múlva olyan "szaga" lett mint egy felnőttnek. Nem szeretném ha az oviban kikezdenék.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!