Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Big Nose (Mol kúton volt...

Big Nose (Mol kúton volt kiváltható) keresek kislányomnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elhagytuk a Mol-os Big Nose macinkat,az volt kislányom alvós macija. Néztem teszveszen,vaterán,de most nincs rá annyi keretem amennyibe került,nem tudna valaki segíteni olcsóban hozzájutnom?

2012. febr. 14. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Van fent vaterán 1 kicsi 1950ft-ért.Az sok?

[link]

2012. febr. 14. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
ha eljössz érte a Jászaira, adok neked egy használatlant ajándékba, írj privit (csomagban nem adom fel)
2012. febr. 14. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha még érdekel, találtam olcsóbban is. :))

[link]

2012. febr. 29. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok ajánlani 2.5 éves kislányomnak megbízható fejlődésneurológust, gyerekneurológust?

5/9 apgaral született csak szavakat mond, nem igazán kommunikál! BORZALMASAN AGGÓDOM MIATTA! REMÉLEM NEM AUTISTA!

Az létezik hogy 27 hónapos kislányomnak koszmos a feje?

Baba korában soha nem volt neki! Ez mitől van? Mindig tisztán van tartva a haja. Nektek mi vált be a legjobban az eltűntetésére??

Mit tegyek? Mit mondjak a kislányomnak? A sógornőm elment.

nem tudom mit tegyek, testvéremék 2 hete külön mentek. kislányom nagyon szerette sógornőmet, sokszor játszott vele elvitte játszótérre, sétálni, nagyon sok ajándékot és ruhát kapott tőle pedig elég rossz anyagi helyzetben van. tehát tényleg nagyon szeretik egymást...

Mit tegyek? A 3 éves kislányomnak elkezdett nőni a fanszőrzete? Valaki más is tapasztalt már ilyet?

Fürdetés közben vettem észre. Mi lehet? Valami gomba, esetleg csak piszok? Vagy szőr?

6.5 éves kislányomnak milyen izzadásgátlót használjak?

Elkezdett izzadni hónaljban. Az orvos azt mondta ez normális. De fürdés után táncolt, 10 perc múlva olyan "szaga" lett mint egy felnőttnek. Nem szeretném ha az oviban kikezdenék.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!