Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerelmesek vagytok még a...

Szerelmesek vagytok még a gyermeketek apjába? Őszintén!

Figyelt kérdés
Ha elváltatok, külön éltek, vagy nyilvánvalóan rossz a kapcsolat, ezt tedd hozzá külön légyszi. Olyan válaszolókat várok főleg, akik boldog kapcsolatban élnek, szeretik a párjukat kölcsönösen, nincsenek nagy balhék, tehát végülis velük és a gyerkőccel is minden rendben van. De vajon a szerelem lángol-e még?
2009. jún. 8. 07:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

7 éve vagyunk együtt. Minden nap úgy érzem, hogy egy kicsit jobban szeretem!

Két lányunk van, Noémi 5 éves, Zsófi 1 hetes :-)

2009. jún. 8. 11:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Idén nyáron leszünk 14 éve együtt a párommal. van két gyönyörű gyerekünk (fiunk 3,5 éves a lányunk 1,5 éves). Szeretjük és tiszteljük egymást és boldogan élünk. Persze szép lenne a ha viták se lennének de szerintem aki azt írja hogy nincs az hazudik. Szerintem a szerelmet az idő folyamán lassan felváltja a szeretet a tisztelet és a kötődés. Ami nem baj hisz van az a mondás hogy "a szerelem öl, butít és nyomorba dönt" amit nyilván nem véletlen találtak ki.A szeretet sokkal erősebb kötelék mint a szerelem. Szerintem.
2009. jún. 8. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Micsoda kérdés???

Persze,hogy szerelmesek vagyunk. Van két csodálatos fiúnk.

2009. jún. 8. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. 15 évesek leszünk a nyáron a párommal és két gyermekünk van. Vannak nehéz időszakok, volt már hogy az is megfordult a felemben hogy elhagyom, mert nem igazán családapaként viselkedett. De a problémák azért vannak hogy megoldjuk őket és együtt. Igen, még ma is szeretem, persze az a lángolás, már nincs meg, de nem tudom elképzelni az életemet nélküle. A házasságkötéskor megfogadtuk a hűség mellett azt is hogy jóban rosszban együtt leszünk. Ez mellett ki is tartok ameddig csak van szerelem. Néha ki akaszt és én is őt, de úgy gondolom amíg tudunk örülni egymásnak egy egy hosszú nap után és végig hallgatjuk egymást addig nincs baj. Ja és egy nagyon fontos íratlan szabályunk ami szerintem sok házasságot megöl az hogy "pénz miatt sosem veszekszünk".
2009. jún. 8. 14:43
 15/17 anonim válasza:
Kedves 10:02 válaszoló hogy lehetne elvenni a férj kedvét az internetes játéktól?nálunk is ez a probléma.
2009. jún. 8. 15:47
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Szia.!2 éve élek egyutt a férjemmel.Két gyonyoru gyermekunk van.Az egyik 10 éves (fiú)A másik 18 hónapos(`lány).A kapcsolatunk elején amikor dúlt az a igazi lángló szerelem,nagyon sokat veszekedtunk.Viszont nagyon jó volt a sex!!!Ahogy az évek teltek,lehiggadtunk és a lángoló szerelem szeretetté tiszteletté és becsuletté vált!A sex még mindig nagyon jó!(fóleg ha nem dulok ki estére...!)A lényeg amit írni szeretnék:"szerintem " a lángoló szerelem idovel átformálódik valami méllyebb,erosebb érzéssé!De ezt az érzést már nem lehet "lángoló szerelemnek " hívni,mint amikor kezdodott. Még annyit,hogy imádm a férjem.13 korkulonbség van koztunk.Jó néha osszekapunk ,de ki is békulunk gyorsan.Elmodhatom,hogy boldog házzaságban élek!!!
2009. jún. 9. 01:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
én még fiatal vagyok 5 éve vagyok a férjemmel van egy 2 éves kisfiunk,szeretem imádom öt.minden helyzetbe.igaz nálunk is gond az internetes játékok (linega2)de kitartok melette remélem 1x majd csak elmulik ez a szenvedélye
2009. jún. 9. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!