Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akivel együtt aludt a gyermeke...

Akivel együtt aludt a gyermeke, hogy szoktattad hozzá a saját ágyához, saját szobájához?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
off ez engem is érdekel :illetve csak azon része anyát hogyan szoktassuk vissza férjéhez és szakadjon le végre a 21 is lányárol:D
2012. júl. 2. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
21 hós
2012. júl. 2. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Épp terhes voltam a kicsivel és elkészült a szobájuk. miután a -szinte sohasem használt- kiságyra is szükség volt az öcsinek, kapott a nagy egy új ágyat amit már az új szobába tettünk. Kb szülés előtt 2 hónappal készült el minden, onnantól kezdve a saját szobájában az új ágyban aludt. Persze sokat vándorolt eleinte, de mindig visszavittem. Ekkor volt 23 hónapos. Most az öcsi ennyi és őt szoktatom a tesóval közös szobába, a nagy kapott egy új heverőt a kicsi pedig megörökölte a körbe-támlás ágyat. Délben már lelkesen delelnek együtt, de éjszaka még nem merem ott altatni, mert még sokat ébred...
2012. júl. 2. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
Nem kellett szoktatni, egyedül kérte a külön szobát, külön ággyal :) Mi mondjuk családként aludtunk együtt (tehát a párom is), nem is értem, miért vándorol át sok anya a pici szobájába aludni.
2012. júl. 2. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
én átvándoroltam vele 1 évesen, a kiságy melletti heverőre. Szopizva aludt el, és éjszaka is szopizott még, akkor még ő is főként a heverőn aludt, viszont akkor már nem maradtam ott aludni, hanem visszajártam a mi ágyunkba (kivéve ha hulla voltam). Egy idő után nem aludt be a szopiba, akkor be tudtam tenni a kiságyba, aztán kb 17 hósan már nem kellett az esti szopi, volt egy idő, amikor zenét hallgatva aludt el. 2 hónapra rá már éjjel sem szopizott, azóta egyedül alszik a kiságyban, fel sem ébred.
2012. júl. 2. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Már két gyerekem szokott bele teljesen magától a saját ágyába nagyjából másfél éves koruk körül. Semmit nem csináltam, megvártam, míg ők maguk kérik. Eddig bevált. :-)
2012. júl. 6. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan szoktathatnám vissza 3 gyermekemet a saját szobájukban alvásra? A nagyobbak már külön szobában aludtak, amikor a kicsi megszületett. De mikor...

Én arra gondolok, hogy azért ragaszkodnak hozzám annyira, mert az apukájuk és az apai mamájuk nem igazán mondhatóak türelmesnek. Tartanak is tőlük, tehát a problémáikkal is inkább hozzám fordulnak, mert én legalább meghallgatom őket, odafigyelek rájuk és nem kiabálok...

Aki fogzáskor együtt aludt a babával, később vissza tudta szoktatni a saját helyére?

Mindent próbáltam, de csak ez segít. Min. 6 foga jön egyszerre. 13 hónapos, és kb. két hónapja szenved(ünk).

Egy 15 kilós gyerek az hány hónapos?

És ha azt írják egy babakocsihoz, hogy max terhelhetősége 15 kiló, akko ez gyerekkel együtt értendő, vagy bele kell számolni a babakocsi saját súlyát?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!