Párom40. születésnapjára szeretnék valami saját készítésű ajándékot adni, amit a 3és fél éves kislányommal csinálhatunk, és ezzel lephetné meg az apukáját. Ti miket csináltatok együtt?

válasza:

válasza:- só-liszt gyurmából csinálhattok valamilyen figurát, akár gyurmához vagy mézeskalácshoz használatos kiszúrós formával; ha kiszáradt, ki is lehet festeni
- csinálhattok egy jól sikerült közös fénykéből egy szép kerettel (kartonból, vagy fakeretet dekorálhattok pl. magvakal) egy szép ajándékot, beviheti a dolgozóba az asztalára
- vagy egy jó nagy papírlapra lefestheti a családot, ezt is be lehet keretezni bolti vagy saját készítésű keretbe
- vagy taníts meg neki egy szép apás (vagy anyás?) verset, vedd fel a telefonoddal és küldd át a párodnak

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én arra gondolok, hogy azért ragaszkodnak hozzám annyira, mert az apukájuk és az apai mamájuk nem igazán mondhatóak türelmesnek. Tartanak is tőlük, tehát a problémáikkal is inkább hozzám fordulnak, mert én legalább meghallgatom őket, odafigyelek rájuk és nem kiabálok...
Mindent próbáltam, de csak ez segít. Min. 6 foga jön egyszerre. 13 hónapos, és kb. két hónapja szenved(ünk).
Nem árt a babának? 14 hós kisfiú anyukája
És ha azt írják egy babakocsihoz, hogy max terhelhetősége 15 kiló, akko ez gyerekkel együtt értendő, vagy bele kell számolni a babakocsi saját súlyát?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!