Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Párom40. születésnapjára...

Párom40. születésnapjára szeretnék valami saját készítésű ajándékot adni, amit a 3és fél éves kislányommal csinálhatunk, és ezzel lephetné meg az apukáját. Ti miket csináltatok együtt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
kemény papírból és ruhaanyagból képkeretet:-) bele egy családi képet:-)
2012. nov. 4. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:

- só-liszt gyurmából csinálhattok valamilyen figurát, akár gyurmához vagy mézeskalácshoz használatos kiszúrós formával; ha kiszáradt, ki is lehet festeni

- csinálhattok egy jól sikerült közös fénykéből egy szép kerettel (kartonból, vagy fakeretet dekorálhattok pl. magvakal) egy szép ajándékot, beviheti a dolgozóba az asztalára

- vagy egy jó nagy papírlapra lefestheti a családot, ezt is be lehet keretezni bolti vagy saját készítésű keretbe

- vagy taníts meg neki egy szép apás (vagy anyás?) verset, vedd fel a telefonoddal és küldd át a párodnak

2012. nov. 4. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Én az unokaöcsémmel csináltam az anyukájának egy ajándékot, ekkor volt ő kb 4 éves ( a gyerek) Fából (egy eltört gyereksámliból) csináltunk egy képkeretet, simán összeszögeltünk 4 fadarabot, és erre a keretre az otthon talált kagylókat jó erős ragasztóval felragasztottuk. Tettünk bele képet is :)
2012. nov. 4. 21:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,azt hiszem a képkeret nagyon jó ötlet!
2012. nov. 5. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:
:-) Én is képkeretet, de én a kis ujjait szines festékbe mártanám, és azt nyomnám rá, az lenne a dekoráció.
2012. nov. 6. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan szoktathatnám vissza 3 gyermekemet a saját szobájukban alvásra? A nagyobbak már külön szobában aludtak, amikor a kicsi megszületett. De mikor...

Én arra gondolok, hogy azért ragaszkodnak hozzám annyira, mert az apukájuk és az apai mamájuk nem igazán mondhatóak türelmesnek. Tartanak is tőlük, tehát a problémáikkal is inkább hozzám fordulnak, mert én legalább meghallgatom őket, odafigyelek rájuk és nem kiabálok...

Aki fogzáskor együtt aludt a babával, később vissza tudta szoktatni a saját helyére?

Mindent próbáltam, de csak ez segít. Min. 6 foga jön egyszerre. 13 hónapos, és kb. két hónapja szenved(ünk).

Egy 15 kilós gyerek az hány hónapos?

És ha azt írják egy babakocsihoz, hogy max terhelhetősége 15 kiló, akko ez gyerekkel együtt értendő, vagy bele kell számolni a babakocsi saját súlyát?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!