Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan magyarázzam el a...

Hogyan magyarázzam el a lányomnak, hogy a tegnapi énekes szakállas néni igazából férfi, aki női ruhákat vesz fel?

Figyelt kérdés
Ti mit mondanátok?
2014. máj. 11. 08:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Persze utolsó neveljünk bele egy jó kis rasszizmust.
2014. máj. 11. 17:25
 22/26 anonim ***** válasza:
65%
Freddie MErcury-t senki nem nevezte beteg állatnak, amikor bajusszal, női ruhában porszívózott...
2014. máj. 11. 18:28
 23/26 anonim ***** válasza:

nem az volt a kérdés,hogy hánykor énekelt a szakállas nő.különben nekem 4,5 évesem van,és ő is látta a szakállas nénit.na nem tíz órakor,hanem azóta minden ezzel van tele,a tv,a sajtó,a net.

én annyit mondtam neki,hogy az nem néni,jóhanem bácsi,csak felvett egy női ruhát.tovább nem is foglalkoztatta a téma

egy kilenc évesnek is ezt mondanám.esetleg megmutathatod neki egy korábbi videóját,ahol még rövid hajjal,szakáll nélkül férfiként énekel egy tehetségkutatóban.

2014. máj. 12. 09:25
 24/26 anonim ***** válasza:
51%
Ötévesemtől kérdeztem (Ranschburg nyomán), hogy ha fiú ruhába bújnál és rövidre vágnánk a hajadat, akkor fiú lennél? Elbozonytalanodott de aztán nemet mondott. Na de 9 évesen, hogy valaki ne értse a nemi hovatartozás állandóságát, az több mint fura. Ha egészéges intllektusú gyerekről van szó.
2014. máj. 12. 12:35
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem mit nem lehet ezen elmondani egy 9 évesnek.

De bőven van ötlet itt.

[link]

2014. máj. 12. 15:29
 26/26 anonim ***** válasza:
47%

16-os írta:

"én simán megmondtam hogy ez férfi,csak úgy érzi hogy nő,vannak ilyen emberek."

Itt nem erről van szó. Az, aki másik neműnek érzi magát, az transzszexuális, és általában tesz is azért, hogy véglegesen a másik nemhez csatlakozzon - hormonkezeléssel és műtétekkel.

De Conchita Wurst nem transzszexuális, és nem is él folyamatosan nőként. Ő egy meleg fiúcska, aki alkotott egy ilyen színpadi karaktert, és ezt adja elő. Civilben (meleg) fiúként él, nem nőként.

Egyébként a szakálla sem valódi.

2014. máj. 15. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!