Széklet vizsgálat lesz a fiamnak, igy hogyan vigyek?
széklet mintát kell vinnem majd az ántsz-be a 4éves fiamtól,amit reggel kell vinnem.
Viszont a fiam csak délután,miután hazajön oviból,akkor szokott csak kakálni,vagy este.Ilyen esetben hogy vigyek reggel?Vagy "lehet tárolni",vagy hogy csináljam?Sose kellett még vinnem,nem tudom hogy működik ilyenkor....
Pl ha prudukál egyet délután vagy este,abból teszek el,azt vihetem másnap reggel,vagy az nem jó?Ha igen,kell valahogy "tárolni"?Nyilván abba a kis dobozba teszem,de azért gondolom hűtőbe nem kell tenni.
Elnézést ha nagyon hülyeséget kérdeztem,de tényleg nem tudom. :(
Köszönöm ha tudtok segiteni!
dede, pont, hogy hűtőbe kell tenni :D
nálunk is így van, én megkérdeztem... ;)
tasakot bezártam és betettem egy uzsis zacsiba hogy azért mégis. és persze nem a kaják közé tettem :D
reggel kivettem és rongyoltam a leadó helyre
ó szuper,akkor nem kérdeztem olyan nagy hülyeséget... :)
Akkor nem baj ha előző napi kakit viszek ugye?Beteszem akkor a hűtőbe jól becsomagolva....
jujj még egy nagyon fontos dolgot elfelejtettem megkérdezni,hogy mennyi "mintát" kell a dobozba tennem?Gondolom nem kell "telepakolni" :D
Csak egy kis darabkát,vagy félig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!