Tényleg csak én vagyok pocsék anya?
voltak már itt kérdéseim,és csak azt kapom milyen összevisszaság van nálam,mindig dicsekvő válaszokat kapok,mindenki babája,már egy heteskorától alszik éjjel stb.napirendje van,nappal órákat alszik,vagy többször is.
nálam meg óránként kelt 3 hónapos korig,1 éves koráig 4-szer éjjel,most másfél éves már csak 2-3-szor kel.nappal is csak egy órát alszik,és kiszámithatatlan hogy mikor.nem tudom eőltetni hogy aludjon meg az evést sem ha nem akar,hiába futokutána.akkor eszik amikor akar.nappalsétálunk,este fürdik,éjjel csak teát kap de hiába.és védőnő meg doki szerint már csak este és reggel kell tápszer,de ő 3-4 cumisveggel is megiszik.ha csak gyümölcslé akkor hisztizik.komolyan csak én vagyok ennyire béna ahogy itt irják?hogy lehet alvást erőltetni,meg teletömni a száját kajával ha nem akar?
plusz ha megyünk valahova ki akar sokszor jönni babakocsiból és hisztizik ha benne van.ezt mások hogy oldjákmeg?és meddig kell még babakocsival közlekedni?
köszönöm a türelmet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!