Mit lehet játszani egy 7 éves lánnyal, ami lekötné őt? 14/L
Sziasztok! Holnap pár órára átjön hozzánk egy ismerősünk a 7 éves lány unokájával. Találkoztam már többször a kislánnyal, de elég sok idő telik el két alkalom között, és őszintén, fogalmam sincs, hogy mit lehetne vele játszani.
Szereti a lovakat, jár is lovagolni (én is, ez lehet egy közös téma, de nem hiszem, hogy 3-4 órán keresztül beszélgetni szeretne). Esetleg lovas playmobil érdeklne egy ennyi idős gyereket? Szokott rajzolni, kézműveskedni is...ha bármi egyszerűbb kézműves ötletetek van, szívesen fogadom! ;)
Gondoltam arra, hogy egy könnyebb technikával készülő barátságkarkötőt készíthetnénk, vagy gyümölcs (pl dinnye-, narancs-, kiwi-, vagy citromszelet) alakú jegyzetfüzetet.
Van egy fél éves kutyusunk, szereti az állatokat, tehát vele is tudnánk játszani.
Bunker építés esetleg, titkos jelszóval? :D
Miket szeretnek az ennyi idős lányok? Anyukák, apukák, nagyszülők, nagytesók, bárki normális válaszát előre is köszönöm! :)
Só-liszt gyurma.
Gyöngyfűzés.
Tésztát festeni, felfűzni.
Bicajozás.
Amerikából jöttem...
Buborékkészítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!