Ez már elkényeztetés lenne?
A sógornőmtől megkaptuk, hogy elkényeztetjük a gyerekeket, mert kaptak egy trambulint és egy medencét.
Tény, hogy egy időben jött meg a kettő, és így nagy kiadásnak tűnik, de a medence (80cm mély, és 4m az átmérője) régóta tervben volt, mert mi is nagyon szeretünk nyáron hűsölni benne, és a férjem is ebben tervezi a gyerekek úszás-oktatásának megkezdését. A trambulint pedig azért vettük, mert az egyik ismerősünknél is van, és ott képesek órákon át játszani benne a mi porontyaink is :)
Ez elkényeztetés lenne? Szerintem hasznos dolgok és nem "megláttam és megvettem" alapon került sor a vásárlásra.
A sógornőm erre mondta, hogy ha nagyobbak lesznek, akkor majd toronyórát veszek nekik láncostól..?
De szerintem ez nem kimondottan nekik ajándék, ez a családunknak egy plusz élményforrás. Nem?
Mi a véleményetek?
3 és 6 évesek
Nem.
Miért ne vehetnétek meg ezeket, ha nem okoz gondot?
A medencét ti is használjátok.
Hosszú távon biztosan egyszerűbb és olcsóbb is, mint mindig a strandra járni. És tényleg jól esik nagyon ilyen melegben.
Talán irigykedik.
Nem. Ha megtehetitek meg foleg nem gond.
Azert mert mas irigy es nem teheti meg attol nem elkenyeztetes. De ha elis lennenek kenyeztetve, akkor sincs senkinek semmi köze hozza. Sem beleszolasa. Inkabb a sogornod gyerekeit hivjatok at, es a szuleiket is. Elvezzetek egyutt
Hét éves kisfiamra szerintem a különféle gyereknapi kipakolókon és vásárokon a tiszta retek ugrálóvárakban és trambulinokban már annyit költöttem (10 perc ugribugrikra), hogy én is jobban tettem volna, ha otthonra veszek egyet.
Szerintem a gyerek mozgásigényének a kielégítése nem kényeztetés.
Az lenne kényeztetés, ha gyerekként félmilliós karbonszálas versenybiciklit hisztizne ki magának és te megvennéd. De hogy egy korának megfelelő biciklit, vagy trambulint ne kaphasson, ezt nem igazán értem...
Hívd meg a sógornődet medencézni... szerintem csak irigy.
Nem nevezném elkényeztetésnek, a leírtak alapján, nem azért vettétek meg, mert a gyerek egyet szólt, hogy kell neki és rohantatok megvenni, na az lenne elkényeztetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!