Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez már elkényeztetés lenne?

Ez már elkényeztetés lenne?

Figyelt kérdés

A sógornőmtől megkaptuk, hogy elkényeztetjük a gyerekeket, mert kaptak egy trambulint és egy medencét.

Tény, hogy egy időben jött meg a kettő, és így nagy kiadásnak tűnik, de a medence (80cm mély, és 4m az átmérője) régóta tervben volt, mert mi is nagyon szeretünk nyáron hűsölni benne, és a férjem is ebben tervezi a gyerekek úszás-oktatásának megkezdését. A trambulint pedig azért vettük, mert az egyik ismerősünknél is van, és ott képesek órákon át játszani benne a mi porontyaink is :)

Ez elkényeztetés lenne? Szerintem hasznos dolgok és nem "megláttam és megvettem" alapon került sor a vásárlásra.

A sógornőm erre mondta, hogy ha nagyobbak lesznek, akkor majd toronyórát veszek nekik láncostól..?

De szerintem ez nem kimondottan nekik ajándék, ez a családunknak egy plusz élményforrás. Nem?

Mi a véleményetek?

3 és 6 évesek

2016. júl. 4. 14:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nálunk is van trambulin, csúszda, hinta, homokozó ... Es nincs elkényeztetve a gyerek, csak szeretem hogy kimegy az udvarra es le tudja foglalni magat, es közben tudok főzni , kistesoval lenni... Kicsi az udvarunk, igy mindig látom mit csinál :D
2016. júl. 4. 21:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább klassz mint elkényeztetés. Szeretnék én is egy olyan jóóó nagy trambulint nekik, csak kicsit drága, de biztos meg fogo, venni nekik, csak még gyúrok rá. 4 és 7 évesek. A medence meg megint csak nagyon jóóó! Én irigykedek rád! 😊
2016. júl. 5. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!