Ez már elkényeztetés lenne?
A sógornőmtől megkaptuk, hogy elkényeztetjük a gyerekeket, mert kaptak egy trambulint és egy medencét.
Tény, hogy egy időben jött meg a kettő, és így nagy kiadásnak tűnik, de a medence (80cm mély, és 4m az átmérője) régóta tervben volt, mert mi is nagyon szeretünk nyáron hűsölni benne, és a férjem is ebben tervezi a gyerekek úszás-oktatásának megkezdését. A trambulint pedig azért vettük, mert az egyik ismerősünknél is van, és ott képesek órákon át játszani benne a mi porontyaink is :)
Ez elkényeztetés lenne? Szerintem hasznos dolgok és nem "megláttam és megvettem" alapon került sor a vásárlásra.
A sógornőm erre mondta, hogy ha nagyobbak lesznek, akkor majd toronyórát veszek nekik láncostól..?
De szerintem ez nem kimondottan nekik ajándék, ez a családunknak egy plusz élményforrás. Nem?
Mi a véleményetek?
3 és 6 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!