Óvodai beiratkozás során csak egy nem körzetisbe jelentkezünk, nem veszik fel, mi a teendő?
Csak egy óvodába íratjuk be a gyereket, ami nem körzetis. Ha ide nem veszik fel, a körzetis tudni fogja, hogy fel kell vennie őt is?
Székesfehérvár

1. Azt tudja, hány gyerek született a körzetében, szóval innen tudhatja az adatokat is. Ennek alapján összeveti a jelentkezők listáját a körzetébe tartózókkal. Viszont azt nem tudom, honnan fogja tudni, hogy valakit fel kell vennie, ha nem jelentkezett. Ahogy 3-4 is írja, kötelessége...
2. Előző válasz és 3., 4.
3-4. Köszi

Dehogy kell.
Szerinted mi történik, ha nem veszik fel a nem körzetisbe? Hova kerül?
A körzetisbe, akkor is, ha nem jelentkezett. De kíváncsi vagyok, hova tennél egy ilyen gyereket.

Ha nem jelentkeztek a körzetisbe, akkor oda nem veszik fel, ha a másikba sem, akkor így jártatok, a gyerek nem lesz sehová felvéve!
Ha nem jelentetted be a körzetisbe, a másikba meg nem vették fel, akkor az magánügyed, hová teszed a gyereket!
Ennyire kevés ésszel nem kellene szaporodni!

8. Nem ismered a jogszabályt, ez látszik. Nincs olyan, hogy íj., mert kötelező az óvoda. Nagyon buta lehetsz.
De eddig senki nem válaszolt a kérdésemre.
3., 4., köszönöm az értelmes választ.
9.miert ne kerülhetne a körzetisbe? Nem is értem. De nem is érdekel már. Lezajlott a beiratkozás.
Köszi, szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!