Szoptatás befejezése után visszaállt a melletek? Ha igen, mikor?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát ha mondjuk 2 évig szoptatok, akkor csak utána derül ki, hogy milyen lesz végül a mellem? Vagy ez már közben, mondjuk 4 hónap után is látszik?
Már mindenhonnan a hajamat szedjük össze, nagyon bosszantó. Január 31-én szültem, és pontosan 3 hónapig tudtam szoptatni. Mióta befejeztem, tehát kb. május első hetében, azóta nagyon durván hullik a hajam. Pedig szülés óta is rendszeresen vágatom, ahogy szoktam 3...
Terhesség előtt 58-60 kg voltam. De azelőtt jo pár évvel voltam kevesebb is. Szülés előtt 78 kg voltam, azota 24 kilót fogytam eddig, 54 vagyok most. Próbálok odafigyelni, meg ugye a szoptatás miatt is több kalóriát égetek gondolom. De én szeretnék ilyen maradni, jól...
Nekem szülés előtt olyan 75/A-B melleim voltak. Most szoptatás alatt 85/C. Aminek nagyon örülök, végre van mellem😄 kicsit lógósabb lett, de az nem zavar. Mire számítsak? Marad ilyen vagy össze megy ugyanolyan kicsire? Kinek hogy alakult?
Jár hormonváltozással a szoptatás befejezése?
Ugy értem,hogy szoptatáskor maga a mellbimbó megnövekszik az igénybevétel miatt, viszont a szoptatás befejeztével vissza"zsugorodik" a szoptatás/teherbeesés elötti méretére?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!