A szoptatás befejezése után könnyebb fogyni? Valaki szoptatás közben fogy de tényleg van olyan akiről akkor mennek le a kilók ha már abbahagyta?

válasza:

válasza:

válasza:Na ez engem is érdekel.
Szerencsére ne maradt rajtam annyira sok, de azért bíztam benne, hogy majd szoptatás alatt lemegy...hát nem.
Barátnőm 3 hónappal előbb szült, mint én, ő konkrétan csont és bőr lett a szoptatástól.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én kalóriát számolok.
2000et eszem egy nap, enélkül 6000et is simán, főleg csoki, süti.
Így lement minden, annyi vagyok mint terhesség előtt.
Amíg nem számoltam, tartottam a +5 kilót, ami feljött. Kvázi akkor sem hiztam ettől a sok szutyoktól, gondoltam mi lenne akkor, ha nem enném ezeket....
Fogyáshoz 1300at kéne ennem, rászámolok 500at a szoptatás miatt és pár hét alatt lement minden plusz.
Még jó lenne fogyni 5öt, ha már így megy, aztán átallok 2300kaloriára.
Kapcsolódó kérdések:
Lassan egy hónapja nem szoptatok. Talán mintha már kisebbek lennének a melleim, de eléggé lógnak. Terhesség előtt nyáron sokszor melltartót sem hordtam, szép tartásuk volt. Most meg...
Tehát ha mondjuk 2 évig szoptatok, akkor csak utána derül ki, hogy milyen lesz végül a mellem? Vagy ez már közben, mondjuk 4 hónap után is látszik?
Néhány hónapon belül szeretném abbahagyni a szoptatást. Jelenleg még 3x szopik a kisfiam, fokozatosan váltottuk ki eddig is az étkezéseket. Kérdésem, hogy amikor már csak 1x kap cicit, este, az utolsó alkalom után hogyan apad el a tej? Normális szakirodalmat nem találtam erről az interneten...
Terhesség előtt 58-60 kg voltam. De azelőtt jo pár évvel voltam kevesebb is. Szülés előtt 78 kg voltam, azota 24 kilót fogytam eddig, 54 vagyok most. Próbálok odafigyelni, meg ugye a szoptatás miatt is több kalóriát égetek gondolom. De én szeretnék ilyen maradni, jól...
Nekem szülés előtt olyan 75/A-B melleim voltak. Most szoptatás alatt 85/C. Aminek nagyon örülök, végre van mellem😄 kicsit lógósabb lett, de az nem zavar. Mire számítsak? Marad ilyen vagy össze megy ugyanolyan kicsire? Kinek hogy alakult?
Jár hormonváltozással a szoptatás befejezése?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!