Mit lehet tenni, ha nem jól szopizik a babám? 6 hetes, az első naptól fáj a szoptatás, és pár napja olvastam valahol, hogy ha helyesen szopik, nem szabad fájnia.
én még csak most fogok kezdeni szoptatni, de amit tanítottak az elökészítön, hogy mindenképpen a pózokat is váltogassuk, mert a kis állával is nyomja a cicit, masziroza közben, és mindig más irányból szopjon.
a másik pedig hogy a feje mindig olyan szögben legyen hogy könnyen kapjon levegöt, vagy is a nyaka egyenesen legyen ne oldalra fordított fejjel.
aztán majd pár hét múlva megmondom bejötte ez a tanács.
vagy te tudod megmondani pár nap múlva.
Az előzőekhez még annyit, hogy az is ronthat a szopási technikán, ha a tápszert üvegből kapja!!!
Miért kell pótolnod egyáltalán? Azért, mert a 70-et túl lassan szopizza ki? Ez nem versenyfutás..
utolsó vagyok, a technikája jó volt, senki nem értette miért sebesedik a bimbóm, meg miért eszik olyan lassan, pedig minden oké volt vele..amióta védővel szopizik, teljesen jól működik, semmi panaszunk :)
Medela márkájú, 1200 forint volt.
van ilyen. nekem rengeteg a tejem, napi öbb, mint 2 liter, de a babám egyszerűen nem és nem volt hajlandó szopizni. 3 hétig poharaztunk, de amikor egy etetésnél az adagja megközelítette a 100 milit, feladtam. Ekkora mennyiséget én se tudtam pohárral beléje nyomni. Onnantól kezdve csak fejem neki, és üvegből kapja. De legalább nem tápszert. nemrég derült ki, hogy enyhén hipotón (korababa), talán ez is oka volt a szopási nehézségeinek.
Nem akarlak lebeszélni a szoptatásról! Jól teszed, ha hívsz egy szoptatási tanácsadót. Ugyanis tényleg nem szabad fájnia. Az a pár alkalom, amikor nekünk sikerült, gyönyörű volt, kellemesen masszírozott, egyáltalán nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!