Hogy hozzam vissza? Vissza lehet még egyáltalán?
Én is kézzel fejtem,mert a tejcsatornáim nagyon fentről kezdődtek, így a mellszívó szinte semmit nem hozott ki. de ahhoz, hogy visszahozd a tejtermelést nagyon sokszor kell fejni. És ha nem a baba szívja úgy a legnehezebb. próbáld meg 2-3 óránként fejni, és nagyon gyengéden csináld. az nem használ, hogyha kékre-zöldre nyomkodod a mellet. OLajos kézzel simítsd a melledet fentről a bimbó irányába és ne legyél türelmetlen A jó munka meg fogja hozni a gyümölcsét. Igyál sok folyadékot és fejj rendszeresen akkor is ha csak kevés jön le. Ja és koncentrálj a babára, hogy érte csinálod.
Persze már kóstóltathatsz vele egy kis krumplit, répát, almát, barackot... Szépen sorba, had szokja sz ízeket, és emellett szépen pótolgatsz anyatejjel.
MIndent bele , szurkolok. Majd írd meg mi lett, 1 héten belül kiderül, ha változik valami.
Szaporító fejést javaslom, ahányszor csak tudod egy nap.
7-7-5-5-3-3-1-1 percig kell fejni, akkor is, ha nem jön semmi (az inger a lényeg). Tehát 7 percig az egyiket (mondjuk bal), aztán 7 percig a másikat, majd 5 percig megint a balt és így tovább. Pár napon belül látnod kell az eredményét. Javaslom még a görögszénamag teát is.
Ha még van tejcsid, akkor tuti vissza tudod hozni, csak tényleg kitartónak kell lenni, lehet beletelik 1 hónapba is, de megéri, a baba miatt főképp, de a pénz miatt is.
Jó drága tápszert adsz neki...Én eddig amilyet vettem, azok mind 2200ft-ok voltak, persze felírja a doki, gondolom neked is...
szopis leves-rántott leves- minden nap
tejeskávé 2 teáskanál cukorral egy bögre
minimum 2-3 oránkénti fejás ha nincs szopi
ezek segítettek nekem és persze a minimum napi2-3 liter folyadék
vannak gyogyszerek és tejserkentők
ezt már védőnőtől kérdezd
Ha gondolod, privátban megpróbálhatod neked segíteni egy részletes összefoglalóval.
A hozzátápit viszont NE KEZDD MÉG EL, csak tápszeres babáknál sem ajánlott 6 hónapos kor előtt!!! (Csak ezt sajnos szinte mindenki rosszul tudja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!