Tényleg nincs más megoldás, csak a tápszer? Nem tudom mit csináljak, kétségbe vagyok esve!
Kislányom 3 hetes, anyatejes. Mindig is nagy eltérések voltak az evései között. Hol 50et, hol 120at evett. Két és fél hetesen nyerte csak vissza a születési súlyát(3515,3270-nel jöttünk haza. 3-3,5 óránként eszik. Úgy kell kelteni, és "beletuszkolni" a cicit a szájába.4-5 napja nincs meg a napi "minimum"(150x testsúly kilogramm).
Most még nehezebb a helyzet. Elkaptam valami vírust, két napja 39 fokos lázam van. Most még kevesebbet eszik, azt is nagyon nehezen(40-50 miliket). Egyszerűen nem tudom sűrűbben mellre rakni, mert alszik(nem sárga). Fejni próbáltam, de nem tudok. Háromnegyed óra után csak egy mokkáskanálnyit sikerült. A védőnő azt mondta, ha ilyen keveseket eszik, egészítsem ki tápszerrel.
Ettol fuggetlenul hizik? Gyerekorvos mit mond? En lehet hogy nem adnek meg neki (a kiszaradasra viszont ugyelni kell!!!), hanem probalnam ebresztgetni. Tornaztani, akar le/fel oltoztetni. Ha most tapszerezni kezded, meg kevesebbet fog szopizni.
A 150xtskg meg anyatejre nem igazan allja meg a helyet....
Ne aggodj az én kislányom 7 hetes és 40-60 miliket szopizik ezt már ki kell egésziteni. 70-80-90 gra. A napi "átlag fogyasztása" 430-600 mili összesen. és nekünk a minimumot 120 ra mondta a védőnö. De ez nem azt jelenti hogy minden étkezés minimum 120g legyen
Az eltérés két evés közt sem gond. A gyogyszert szopi után vedd be hátha kevésbé megy át .
tedd el a mérleget nem kell mindig mérni. nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!