Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti hogy oldottátok meg ha...

Ti hogy oldottátok meg ha elmentetek valahova? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nincs segítségem, így muszáj vagyok mindent elintézni, bevásárolni, olykor messzebbre is menni a babámmal. Szoptatott babánál, ha nem értetek haza időben bármilyen okból az etetésre, hogy oldottátok meg a szoptatást nyilvános helyen? Pl: szoptatós kendő nektek bevált? Melyik típus? Vagy javasolták, hogy vigyek lefejt anyatejet cumisüvegben, de félek, hogy cumizavaros lesz. Ha valakinek ez a megoldás vált be, milyen cumisüveget használt?
2016. jún. 20. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Avent cumibol etetem, sosem volt cumizavaros, viszont megromlik a tejed, ha magaddal viszed.

Nalunk a plazaban van kulon pelenkazo es szoptato hely, ott szoktam, de volt mar, hogy a parkban csinaltam. Eltakartam magam, es kesz. Nem zavartam vele senkit.

2016. jún. 20. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:

En nem szerettem nyilvánosan szoptatni.

Mikor még nagyon kicsi volt 3 hó alatt akkor csak a helyben mentünk, vagy olyan rövid utakra, hogy etetéskor otthon legyünk vagy is max 1 óra.

Nekem sem volt asenki de senki sem, a férjem reggeltöl estig dolgozott.

Aztán késöbb már kapott cumisüveget és tápszert, így mindig volt nálam forró víz és tápszer....

2016. jún. 20. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:

én nem szoptattam máshol, valahogy nekem az nem jött be.

lefejt tej necces, inkább akkor szoptatós szoba. érdemes megnézni, hogy ahova mész, van-e, ha nincs, mi lehet alternatíva. pl. ha autóval mászkálsz, abban kényelmesen lehet.

de a legtöbb plázában már van erre külön szoba, vagy a pelenkázóban külön rész.

2016. jún. 20. 16:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Én kocsival mentem szinte mindenhová, és a kocsiban szoptattam, ha kellett. ( Vidéken lakunk, itt mások a távolságok, mint pl. Budapesten. ) 25 km egy normális nagyáruház...)
2016. jún. 20. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt szoptatós kendőm, párszor használtam, egyébként a pláza szoptatós helyiségében szoktam szoptatni, de ez is csak pár alkalom volt, inkább megoldottam úgy hogy otthon tudjak szoptatni. Lefejt tejet soha nem vittem magammal, szerintem az felesleges is (mivel ott a cici), macera is.
2016. jún. 21. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha kellett, megszoptattam. Strandon, vízparton, útba eső parkban, padon, stb... de nagyon sokszor volt hova bemenni vele sétálások során is. Akár a kórházba, tanácsadóba, volt 1-2 kávézó (ma is van, ahol még teát/kávét is kap mellé az anyuka :)), ahol ez nem gond, művház, tiszti klub (vagy akárminek is hívják manapság őket... minálunk rajta ragadt ez a név)... de simán bemennék a polgármesteri hivatalba, földhivatalba, stb (ezeket már nagyobbacska gyerekkel többször igénybevettem, ha "anya kakilni kell, nem bírom ki hazáig")
2016. jún. 21. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!